Miből készül a szalonna aroma? (tudásbázis)
Szalonna a roma?
Szerintem mint a többi ember.
Nem tudom,mert ilyen xarokat,mint a U.pizzakrém nem eszek/veszek.
Sokkal jobbat lehet összedobni otthon,kb.3perc alatt.
Wow fórumozók hétfő van nyugi 😥😥
Szerintem ez ipari titok amit nem adnak ki.
Ez mondjuk amerikai csoda volt.
Viszont M.o.-on is bőven volt kapható "tartósítószer mentes" fagyasztott/szaraz áru, ami kimeríti a megtévesztés fogalmát, mert ha a gyártási folyamat alapvetően nem követeli meg, vagy egyenesen feleslegessé teszi az adott szer használatát, nem lehet előnyként feltüntetettni.
Ahh, jav:
Ezen helyett "ez a" lett volna.
Nem mondod! Szalonnás e cigi?
:D
Akkor már csak a vöröshagymás hiányzik vagy a pacalpörköltes.
A pennyben lehet kapni egy szalonnás ízű kukorica snack-et, megnéztem az összevetőit és füstaroma meg még valami aroma van benne, amire már pontosan nem emlékszem.
Időnként én szoktam enni (szemivegetáriánus vagyok) mert úgy ítélem meg, hogy a "szalonnás neve" ellenére, nincs benne állati eredetű dolog...
Köszönöm, ezt az oldalt én is megtaláltam. Sajnos nem írnak részleteket.
Leginkább az érdekelne, hogy ezekben az aromákban szerepel-e állati eredetű összetevő.
Ugye nem te akarsz csinálni aromát. De itt találsz: [link]
Kínálatunkban marha-, sertés-, csirke-, sonka-, """szalonna"""-, füst-, fokhagyma- (friss és sült), vöröshagyma (friss és sült), feketebors, szerecsendió, koriander aromák egyaránt szerepelnek. A terméklistánkban megtalálható aromákon túl egyéni igények esetén is ügyfeleink rendelkezésére állunk.
Termékeinket vizes emulziós, olajos, szórható száraz és por alapban is forgalmazzuk.
Valószínűleg gyártástechnológiai titok, mint a Pick szalámié, meg más termékeké. De ahogy látom, rengeteg féle aroma vásárolható.
Nem találok információt az interneten.
Miből készül a szalonna aroma, ami például az Univer pizzakrémben is van?
További ajánlott fórumok:
- Miből készülnek a bolti tejek?
- Tudnátok nekem könyvet ajánlani, amiből film készült és érdekelheti a mai 20-21 éves diákokat?
- Esküvői készülődés! Miből mennyit kell számolni 65 főre?
- Miből készül a panírmassza?
- A vakond nadrágja című mesében miből és hogyan készült a kisvakond nadrágja?
- Tudja valaki, hogy hogyan és miből készül az üvegtészta?