Miből éreztétek, hogy készen álltok az anyaságra? (beszélgetés)
Én attól félek, hogy a fejemre nőne a gyerek. 😊
Érzékeny és sírós alkat vagyok, nehezen viselem a hisztit.
A férjem sem volt hisztis gyerek, én már inkább, igaz, h csak amíg pici voltam. Szerintem a hiszti temperamentumfüggő. Én nagyon temperamentumos vagyok, míg a férjemet nagyon nehezen lehet kihozni a sodrából. Gyerekként is eljátszott magában. A lányunk külsőre olyan, mint az apja, de természetre inkább olyan, mint én. Kimutatja az érzelmeit és nagyon bújós, igényli a társaságot. Szóval egyik gyerek ilyen, másik olyan.
Csak a hisztizés miatt ne mondj le a gyerekről.
Mellesleg egész más a saját gyereked hisztizése, mint más gyereké. Más a tűréshatár.
Nem tudjuk, hány éves vagy. Párkapcsolatban élsz-e, szerelmes vagy-e ?
Engem nem nagyon foglalkoztatott ez a téma, amíg szerelmes nem lettem a férjembe. Attól fogva egyre gyakrabban gondoltam arra, vajon fiunk lenne vagy lányunk, melyikünkre miben hasonlítana ? Arra sosem gondoltam, hisztis lenne-e ?
Egyik fiam nem volt hisztis, a másik talán 2-3X. Csakis otthon ! Nem boltban vagy máshol. Megoldottam, hamar abbahagyta.
Nekem az igazi kihívást a serdülőkoruk okozta. Nagyon vártam, hogy véget érjen, és valahogy
túléljem. :)
Senkivel nem cserélnék, akinek nincs gyereke !!!
Szerintem szinte senki nem érzi ezt, majd ha ott a gyerek.
Viszont hülyeség, hogy minden gyerek hisztis, és hogy az idegrendszeri fejlődéshez kell, mert akkor az én fiam nagyon nem fejlődött volna :)))))))))
Néha nagyon akarok egy gyereket, néha meg azt gondolom, hogy még jobb nélküle.
Gonosz dolog kimondani, de akkor érzem azt, hogy ráér, mikor látok egy hisztis gyereket. 😬
További ajánlott fórumok:
- Ti is éreztétek a földrengést?
- Ti miből éreztétek, hogy már túl vagytok?
- 20 éves vagyok, de olyan hihetetlen vágyat érzek az anyaságra, hogy azt el nem tudnám mondani. Van olyan, aki hasonló cipőben jár?
- Ti éreztétek-e már hátránynak egy állás megszerzésénél, hogy nők vagytok?
- Mit éreztetek szakítás után, mikor már nem voltatok szerelmesek a másikba?
- Mikor állunk készen az anyaságra?