Miben szokás menni nyelvvizsgázni? (szóbeli vizsgára) (beszélgetés)
Rendben:)
Sok sikert a vizsgához!
Nyugi mindkettőtöknek!
Egyikőtök feltette a kérdést, másik tanácsot adott. Ezért nem kell fújni egymásra!
Én élelmiszer+ruházati eladó vizsgán vtam úgy, h kiöltöztem (kosztüm, csini cipő, fehér felső, ahogy illik.)... erre csajok közül volt, aki farmer+papucsba, a másik fekete halásznadrág meg szandi... Hát gondold végig, kinek lehetett kellemetlenebb. Még a srácok is szépen fel tudtak öltözni arra a pár órára. Tanárok, vizsgáztatók is csiniben.
Mondjuk másnap nem kosztümben mentem, de sötét nadrág, és csini felsőben. Szóval inkább legyél csinos, mint alulöltözött szerintem.
Nah mibe mész??:)))
véleményt nyilvánítottam, ahogy te is.
Dete csa menj ezután is ilyen lenge ruhában ilyen helyekre.Lehet,hogy nem mindenhol örünek neki ennyire.
hát nyakba akasztós felsőben meg pláne nem illik hivatalos helyre menni....
valóban szerencse.
Még szerencse,hogy ők nem tartottak égőnek.Egyébként a farmer fekete volt(mert olyan is van ám)és a semmi kis felső egy fehér,strasszos nyakba-akasztós nyári felső volt.
Szóval szerintem annyira nem voltam égő.Nekem a csini az a fekete szoknya-harisnya- fehér blúz összeállításnál keződik.
További ajánlott fórumok:
- Fel lehet készülni egy középfokú angol nyelvvizsgára 2, 5 hónap alatt?
- Angol nyelvvizsgára készülök
- Melyik angol nyelvkönyv a legjobb, ha középfokú szóbeli nyelvvizsgára készülök?
- Tudtok olyan oldalt, ami felkészít nyelvvizsgára vagy legalábbis letesztelhetném magam?
- Komolyan fel lehet készülni Angol B2 komplex nyelvvizsgára egyedül?
- A középfokú német Euroexam nyelvvizsgára jók ezek a könyvek? Nagyon nehéz a vizsga? Hogy zajlik a szóbeli?