Mibe öltöztetitek a babát? (beszélgetés)
Én is épp ezen agyalok...hehe
Szegény gyerek!Ebben a mennyiségü ruhában nem is lehet mozogni!
1 éves a kisfiam, ha kimegyünk és süt a nap mint a tegnap akkor felül :body,vékony blúz,kötött mellény,jó vastag pulcsi,vastag kabát (ha borusabb az idő akkor még egy bundás mellény a kabát alá).Alul vastag harisnya , s vastag bélelt hótaposó.
Otthon melegitő naci,body,poló
ha kimegyünk: harisnya, kicsit bolyhos melegítő naci, kispulcsi, kabát, sapi
bent: melegítő naci, kis póló
Sziasztok!:)
Ma Babót csak egy rövid ujjú body-ba és egy rövid naciba öltöztettem. Úgy veszem észre, hogy már a hosszú ujjú nadrágba is melege van, mert apró pöttyök jelentek meg a kis buksiján, szerintem (legalábbis remélem), hogy a melegtől.
Ha kiviszem, azt hiszem, azért egy vékony kardigánt adok majd rá, cipőt nem hiszem, mert tényleg csak belefő a lába, úgy meg tud izzadni szegénykének. Ja, és azért egy vékony sapit is kap a fejecskéjére. Épp ma vettem neki két cuki darabot. :)
Éjszakára én se tudom, hogy mit adjak rá. Vékony, hosszú ujjú rugit használunk éjszakára, ami alá eddig hosszú ujjú body-t adtam, de most már rövid ujjút adok, mert szerintem melege van éjszaka is, ja, és véknyabb takaróval takarom be.
Halihó!
Én most, hogy beteg volt-lehet,mert túlöltöztettem??-franc se tudja- csak rövid ujjú bodyt, pólót, vékony nacit,zoknit adtam rá. Du-án ha kimentünk, akkor esetleg vékony kardigánt-hosszú ujjú felsőt.
És miben alszanak mostanság a gyerkőcök? Nálunk nagyon meleg van fent a tetőtérben-már most is... És hol van még a nyár???
Másik kérdésem: mikor lehet nyitva hagyni az ablakot egész napra? (néha már hagyom kicsit)
Sziasztok!:)
Visszakanyarodva a Szilvikém által felhozott témára... Mibe öltöztessem a babát???
Meleg van. Én meg vacilálok, hogy mit is adjak a gyerekre? Félek, ha csak rövid body van rajta, megfázik, ha viszont rá adok egy kardigánt, akkor beizzad. A harisnyától már megszabadultunk. Szerintetek mikortól lehet már rövid cuccokat is ráadni a gyerekre?
Puszi, és szép napot:)
Szia Csehe!
Köszönjük szépen!
Mi Lucátok gyöngy-fogaira és kékséges-szépséges szemeire csodálkoztunkrá... :-))
Szia Mágika!
Nagyon köszönöm, hogy köszöntöttél! :))
A kis Csenge nagyon szép kiscsaj, hihetetlen, hogy milyen szőke!!!
És nem olyan nagy a forgalom, "odaát", jobb lenne ot dumcsizni, mert már nagyon "elmentünk" a témától!!! ;))
Jó reggelt!
Emőke! Isten éltessen!
Tettem fel új képeket KisCsengénkről... Már ha érdekel valakit. :-)
Ami az újdonsült anyukák topikot illeti... "Túl nagy" a forgalma, nem győzném visszaolvasni. :-) De ok, néha benézek.
További ajánlott fórumok:
- Ti milyen színbe öltöztetitek fel a karácsonyfát? Van megszokott színösszeállítás, vagy minden évben más?
- Mibe öltöztetitek a 4 hónapos (körüli) babát éjszakára?
- Idén mi így díszítünk! Avagy ki hogyan öltözteti ünnepi hangulatba az otthonát (karácsonyi trendek)
- Fiús anyukák, ti mibe öltöztetitek a pár hónapos babátokat?
- Hogy öltöztetitek a csöppségeket ebben a meleg, de azért még nem nyári időben?
- Ti mibe öltöztetitek, az 1 év alatti babátok most, hogy jönnek a hideg napok/hónapok?