Mi volt eddig a legdurvább, legnehezebben megbocsátható mondata/tette a (volt) párodnak? (beszélgetős fórum)
Igen együtt!
Nem könnyű lépni egy 3,5 éves gyerekkel, mikor mind2 szülőhöz ragaszkodok!
az első hozzászólás elejéről lemaradt, hogy ne dumáljak neki, mert ő csak azért dolgozik hogy legyen a pofámba kaja.... na így a helyes valahogy
Ó...:(
Még együtt vagy vele?
Nekem ilyeneket mondott:
-"azért dolgozom, hogy legyen a pofádba kaja" - a gyerekével voltam otthon azért nem dolgoztam
-" annyi benned a nőisesség mint egy betonkeverőben" - csak mert gondolom nem festem agyon magam
Bármit lehet humorosan, ha az ember úgy akarja.
Lazán, ismerve a saját hibáit és erényeit.
Nem láttam a fogyasztós topikot, de nem bánom, van itt bőven mulatnivaló így is.
Társkeresésben is részt vettem, annak minden nevetséges, gyomorforgató, kedves, vidám, atomgáz, méltatlan és méltó mementumával együtt.
Ez van ... :))
Talán valami női mintát szeretnének követni, mióta ez a nagy emancipáció lett, bizony, megérne egy pszichológiai - társadalomismereti tanulmányt .. :D
Pedig az lenne a jó, ha a nők nők maradnának, a férfiak meg férfiak, a sajátos (és szerethető!) stílusjegyeiket megtartva!
Nem eppen ra gondoltam, bar lehet, hogy o is ez a kategoria. :)
Egyebkent meg az abbol az idobol datalodo nok nrlkulem is egesz szepen hulyet csinaltak magukbol, bar ezt ok noi mivoltuk kiteljesedesenek eltek meg.
A tarskereson naplot vezettem. Miutan a lentebb leirt magassag mizeria lezajlott, eszrevettem, hogy a holgy tovabbra is olvas napi rendszeresseggel. A korrektseg jegyeben irtam neki egy uzenetet, hogy nem zavaro ugyan, amit tesz, de ha valakitol azzal bucsuzunk el, hogy "baszodjon meg", a legkevesebb, hogy eltunok a balfeneken.
Mire jott egy rovid valasz, ami valahogy igy hangzott: -Ha tulesunk az egyszeru keresemen (celozva itt a mezitlabas magassagmeresre), lehet mar reg egyutt lehetnenk.
En erre mar nem valaszoltam, de szivesen varok tippeket, mit kelkett volna irnom. :)
Nem tudom :DD
Az milyen?:DD
Még gondolkodom rajta ... :DDD
Ha most azt hinném, hogy nő vagy, akkor azt hinném, hogy éppen menstruálsz :DDD
Így pusztán azt hiszem, hogy semmi humorérzéked sincs.
Hhá ... :)
Kezdodik...
Ezeket a tapasztalatokat ket ev alatt szedtem ossze tarskeresozes kozben. S igen elvezetes volt az idiotabbnal idiotabb nokbol hulyet csinalni. :)
Neked ez vesszofutas, nekem meg jatek volt.
Nem szeretnek ennek kulon topikot nyitni, bar tenyleg lenne irnivalom. :)
Viszont sec-pec alatt torolnek a topikot, mint a multkor a fogyokurast. :) Ha meg nem, megjelenne ott ket-harom "nagy no", a kedvenceim, s a vegen szemelyeskedesbe, meg gunyolodasba menne at az egesz. No, ezt nem szeretnem.