Mi volt az a tett, amire a legbüszkébb vagy, hogy az akarterőddel, kitartásoddal véghez vitted? (beszélgetés)
Én sok szervezés, kitartás, makacsság árán elvittem a kerekesszékes férjemet egy hétvégén át tartó baráti találkozóra, ami hosszú vonatozással, Budapesten buszozással is járt. Újra láthatta a Déli pályaudvart is, a környéket, ahol felnőtt...
Talákozott a netes baráti társasággal, akiket én már jól ismertem.
Apró dolog, ezt mondanám én is. De ha bármelyik ponton feladtam volna a szervezést, az helyrehozhatatlan hiba és örök lelkifurdalás lenne. A férjem az utazás utáni harmadik hétvégén meghalt.
De így ha szomorúan is, de büszke lehetek arra, hogy igenis megcsináltam!
meg elek :DDD
gyakorlatilag MINDEN, amit elertem az eletemben, sajat erobol volt - erettsegi, majd diploma, jogsi, 5 nyelv, 2 hangszer, tuleles es megtelepedes uj orszagban 300 euro alaptokevel, ezenkivul... najo, nem leszek unalmas :D
Úgy letenni az autóvezetői vizsgát, mind az írásbelit, mint a rutint, és a vezetést, hogy közben folyton azt hajtogatta ex-anyósom, hogy hülye vagyok hozzá...
Nekem elsőre sikerült minden, vörös-diplomás ex-sógornőm csak csalás (lefizetés) árán ment át mindenből:(
Ennek már 18 éve...
További ajánlott fórumok:
- Teljesítsük célunkat!Menni fog, együtt biztosan, csak a kitartáson múlik :-)
- Mire vagy a legbüszkébb az életedben?
- Nem sikerül fogynom, nics elég kitartásom.Támogatásra lenne szükségem.
- Mire vagy a legbüszkébb?
- Meddig van kitartásotok a fogyokura folytatásához?
- 90 napos - segítsetek, hogy legyen kitartásom hozzá