Mi volt a legjobb döntésed az életben és mi volt a legelhibázottabb lépésed? (beszélgetés)
8. Napsugár8 (válaszként erre: 7. - 92a40235c8)
2021. szept. 14. 19:28
Ha tanulsz, az is nyereség! Sőt talán többet érő, mint az, amelyik csak úgy az ölünkbe hull.
7. 92a40235c8 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. szept. 14. 18:23
Vagy nyerek, vagy tanulok!
6. a6f6bb6c75
2021. szept. 14. 13:38
A mindenkori legjobb döntésem, hogy hiszek és bízom magamban; a legrosszabb, hogy ezt korábban kizárólagosan magamra értettem. :D
5. Alnisa
2021. szept. 14. 09:19
Jobban tanulni és legfőképpen nyelvet. Ha tudtunk volna nyelvet, akkor még a gyerkőc születése előtt kimentünk volna külföldre. Ezt bánom, mert nagy vágyam volt. Most is lehetne, de sokkal nehezebben menne, ráadás a gyereknek lenne a legnehezebb.
Legjobb döntés? Hogy gyereket vállaltunk.
2021. szept. 14. 08:14
Sok jó volt. A legrosszabb, hogy egyetemista koromban elhanyagoltam a tanulást, és hogy nem tanultam tovább. De ezeken se bánkódok aktívan, csak tudom hogy lehetett volna jobban alakítani a dolgokat. 🤷♀️
3. Napsugár8
2021. szept. 14. 08:03
A mindenkori legjobb döntésem volt többször is: Soha nem adtam fel!!
És ahhoz, hogy ezt a legjobb döntést meghozhassam, előtte természetesen hoznom kellett rossz döntéseket is, mert csak ezek után hozhattam meg a legjobbat, ami mindig bevált: Soha ne add fel!
2. Guruljka
2021. szept. 14. 01:04
A tanulás - és hogy nem kezdtem bele korábban.
Bár akkor más lennék, nem tapasztaltam volna meg egy csomó mindent,. szóval igazából nem bánom.
2021. szept. 14. 01:01
Bátran írjatok! Mi volt a legjobb és legrosszabb döntésetek?
További ajánlott fórumok:
- Mi bántja most a lelked a legjobban és miért?
- Hiányérzet az életedben
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Akik legjobb barátnőt keresnek
- Milyen a házasságod? Megbántad-e a döntésed? Van-e valami, ami hiányzik?
- Mi a legjobb dolog az életben?