Mi van köztük? Ez mi lehet? (beszélgetés)
Jah! Mindenképp kérdezz rá, és akkor nyilvánvalóvá válik, hogy nézegeted a telefonját!
Mi szükség van arra, hogy ellenőrizd a partnered telefonját?
Sziasztok!
A múltkor a párom elment bulizni nélkülem (nem volt kedvem menni, de őt elküldtem), a minap belekukkantottam az üzeneteibe és a következőt találtam: egy lánynak írt, aki nem volt az ismerőse Facebookon, hogy "bocsi, de nem emlékszem, hogy mi történt, remélem nem ígértem semmit, és nem voltam tapló" se előtte, se utána nem volt üzenet, tehát a csajszi nem olvasta el és előtte se beszéltek még.
Rákérdezzek a páromtól valahogy finoman?
..ezt bizony meg kell kérdezni!
Akarjuk is tudni? ...legyél a 3 majom..... :D (azt ismered ugye? :D )
Én is láttam a múltkor őket. Szerintem dugnak. A pasi egy szexmániás, és ha szembe jön veled a folyosón, mosolyogva köszön, akkor azt fogadd hangosan, széles mosollyal, így a következő te lehetsz.
Szerintem bejössz neki te is. Szép vagy okos, talpraesett (vagy fejre?).
Most ennek mi értelme amikor kínkeservesen toljuk a másik fórumodat?
Jó lenne, ha összevonná hoxa, kárba vész az eddigi munkánk!
Dézi, ez komoly???
Minden erőnkkel a másikon vagyunk, hogy elérjük a 10 ezret, erre te nyitsz még egyet (muhaha), és elaprózod magad?!
Pfffffff.
Ja. Hát az emberek bizony sokat vannak együtt a munkahelyükön.
Van olyan is, hogy együtt jönnek.
Meg olyan is, hogy együtt dolgoznak.
Uram bocsá' kettesben esznek.
A pasik meg már csak ilyenek. Flörtölnek.
Miket mondogat?
Biztos te is tetszel neki. Talán téged akar igazán.:)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek van valami még köztük, vagy én reagálom túl?
- Ha egy férfi rendszeresen bevisz a munkahelyére egy nőt, akkor lehet köztük valami?
- A barátom megpróbálkozott egyik baratnőmnel....azaz a volt "sógornőmnel"....csak apropózott, de nem volt semmi köztük, mit tegyek?
- Mit tehetek ha a tanár végig pofozza a fél osztályt, köztük az én gyerekemet is, mert az egyik tanuló felidegesítette?
- Miért írogat a párom ilyeneket egy másik nőnek? Mi ez köztük?
- Van Pest megyében olyan tanya, ahol 40 fővel köztük sok gyerekkel lehetne szülinapi partit csapni?