Mi van, ha valaki nemet mond az anyakönyvvezető előtt? (beszélgetés)
Nem ugrik be a regény cime, csak a sztori egy része
Valami gazdag ifjút akartak férjnek megfogni, amit ő nem akart
Valami oknál fogva a lányos háznál aludt a földszinti szobában és éjjel felhúztak a lány szobájába , ezzel "kompromittálta" a lányt. Azonnal ott is volt a pap aki annak ellenére összeeskette őket, hogy az ifjú hangosan üvöltötte hogy nem, az "akarod -e nőül...?". A pap kapott annyi pénzt hogy ennek ellenére igent hallott
A vége mintha az lett volna hogy az ifjú elszökött a régi szerelmével és eltüntek a nagyvilágban
Nem... de igen, ja nem ... ja, mivan? IGEN-IGEN-IGEN
Hülye vicc.
Akkor nem jön létre a házasság.
Még nem voltam ilyen szituban, de barátnőmnél rezgett a léc. Úgy kellett szuggerálnunk, hogy ha kérdezik Igen-t mondunk, megszólalunk és Igen-t mondunk. Kihasználós, bántalmazós kapcsolatból sikerült kirángatni, de barátnőm szíve szerintem még mindig odahúz, olyan 8 éve volt az esküvő, még házasok (rendszeresen masszírozom a lelkét hogy ne váljon el, bár egyszer már beadta), a pasas nagyon normális, nagyon szereti a lökött barátnőmet, jól is néz ki és nem mellesleg iszonyatosan jó parti.
Meg is erdemlik a szulok ha ennyi penzt kibaxnak ilyen ordenare hulyesegre 🥳🥳🥳🥳
Fizesse az ifju parocska, nah
És vajon mi lenne, ha 6 mp-et várna? És mi lenne, ha el se menne?
Jajj! Melyik török sorozatot nézed?
Az történik, hogy nem adják össze őket.
Nem voltam ilyen "esküvőn", olyanokra hívtak meg, ahol felnőtt emberek komolyan gondolták, hogy miért is gyűltünk össze.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a felháborító anyakönyveztethető nevekről?
- Az előtted levő szó hatodik betűjével mondj új szavakat
- Hogyan lehet megállapítani a gyermek nemét az ultrahang előtt?
- Meg tudja nekem valaki mondani, hogy az elveszített halotti anyakönyvi kivonatról másodlatot melyik önkormányzat állít ki?
- Esküvő előtt mennyi idővel kell bejelentkezni az anyakönyvvezetői hivatalba?
- Ha szülés előtt 36. héten igényeltem TGYÁS-t, akkor nem is fogom megkapni az összeget, amíg a gyermek szül. anyakönyvi kivonata nincs kész?