Mi történhetett a testemmel? (tudásbázis)
..miért nem rögtön mentél dokihoz? És gondolom azóta sem.
Ezt így nem is értem...mire vársz vagy vártál?
Nem sok.
De valószínűleg nem áramütés
Egy ijesztő dolog történt velem, és szeretném tudni hogy valaki élt-e át hasonlót, esetleg tudja-e mi lehetett.
A boltban sorban álltam pár napja, amikor egy hatalmas ütést éreztem, de olyan erőset, ami az egész testemet összerántotta. Olyan volt mint egy elektrosokk. Egy pillanatra még el is sötétült minden, a hátam meg a karom egy töredékmásodpercre hátrafeszült. . Aztán álltam rémülten, néztem körbe hogy mi volt ez? Lehetett áramütés ha valami kábelhez értem? – de nem rázás volt a hagyományos értelemben. Vagy a szervezet tud ilyen produkálni? Nem szívdobbanás vagy szívdobogás volt, utána nem fájt semmim, de maga az élmény olyan döbbenetes és kellemetlen volt hogy 4 nappal később alig mertem bemenni a boltba olyan elevenen élt bennem. Semmi tünetet nem okozott utána csak rettenetesen megijedtem.
További ajánlott fórumok:
- Miért történhetett így?
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?
- Mi történhetett valójában?
- Rímbe forgatott történet, csak rögtönözve történhet.
- Kutyások, szerintetek hogy történhet az, hogy a saját gazdáját megtámadja a kutya?
- Peteérés előtt három nappal történhet fogantatás?