Mi lehet vele a baj? (beszélgetés)
Biztos kívülről jó néz ki, belül meg egy súlytalan, pipogya fajankó!
Persze nem ismerem! 🙂
Valóban nem ideális,de valljuk be az életben ez történik!
A férjemnél anno egy kakaspörköltön állt,elvesz-e vagy sem :-)
A mai lányok: műszempilla-műköröm-tetovált szemöldök és száj,a feltöltésekről ne is beszéljünk.
Van ott mell és fenék pótlás is bőven,hogy miből forrja nem tudom,de dolgozni nem szeretnek manapság...
Eddig nem érdekelt a téma,mert szokásos volt........
De,már meg ne haragudj akkor a falkavezér is ott van a randin???
Na nekem biztosan nem kellene egyik sem!
"Szerinted a férfiak jó része miért ragaszt az öltözőszekrényébe, vagy éppen a műhely falára nagymellű/kismellű celeb csajokat?"
Posztol. Aztán elveszi Katát a HR-osztályról.
Akkor ne törödj semmivel, nyomulj rá. Ma már mindegy hogy a nő vagy a férfi fűzi be a másikat
Ha nem sikerül, te legalább +próbáltad
Van nekem egy régi barátosném. Fiatal korában a sportegyletben nagyon tetszegtt neki egy srác, lejtette is a pávatáncot elötte :)
Aztán kitünt hogy a srác a fiukat kedvelte, ezért nem sikerült a dolog
Jó ideig nagyon jó barátságban maradtak
Ő is azt mondta, legalább megpróbáltam
Ja, nekem is összejönne ha lenne hozzá szövegem és minden más amivel, állítólag, egy BayWatch-ot + LEHET DÖNTENI. dE NINCS, AKKOR MINDEGY MILYEN JÓ KINÉZETŰ VAGYOK
Mellékesen a BayWatchhoz ugyanaz kell mint egy hétköznapi lány becserkészéséhez
Igen! Tipikus férfi mentalitás,nagyon szép nő posztolása,meg magazinok megnézése....de az életben és valóságban "anyuci" modellt keres!
Hidd el nekem,a Fiaim a nokeldi készítésre és a pörkölt főzésére vannak orientálódva,hiába van kacsa szája és szilikon melle a babának :-)
További ajánlott fórumok:
- Lehet ez véletlen?
- Olyan férfitól vagyok terhes, aki lehet sose lehet velem
- Férfi partnerem nem hajlandó velem házasság előtt ágyba bújni. Mivel lehetne mégis rávenni?
- Ha több jós is megjósolja ugyanazt a dolgot, lehet véletlen?
- Tegnap kaptunk egy 5 hetes kiscicát. érdekelne, hogy mit lehet már vele etetni?
- Hétfőtől jobban odafigyelek a kalória bevitelre, amikor lehet számolom is.ki tart velem?segítsük egymást