Mi lehet ez a valami az ínyemnél? (tudásbázis)
1 jó hideg bundi kenyér után?? :DD
Amúgy ez sem olyan egyszerű úgy tudom az altató komoly felár...
Besza*iknak ott a bódításos, altatásos fogászat. :)
Egyébként javaslom a kérdezőnek, hogy inkább szájsebészhez forduljon, mert a fogorvos nem biztos hogy elbír egy beletört foggal.
arra utaltam, hogy itt hiaba mutatod meg a kepet barkinek. nem fogja tuti biztosra megmondani, hogy mi a gond, meg akkor sem, ha esetleg fogorvos
teljesen felesleges itt mutogatni. de ahogy leirtad, nem is ertem, miert kerdes, hogy orvoshoz menj? ki kellett volna huzni a fogad, kitort, benn maradt egy resze, valami ilyesmit irtal, ugye? nyilvan magatol az nem fog rendezodni
ha elkezd fajni, akkor ugyeletre is tudsz menni. ha nem faj, holnap kerj idopontot a dokidtol
Értem. Akkor valószínűleg gennyes góc van a gyökércsúcsnál, és a genny az ínyeden keresztül tör utat.
Minél előbb ki kell húzni, mert komoly betegségeket okozhat.
Nem túl jó a kép minősége. :)
A színből ítélve szerintem gyulladt az a valami, és vadhúsnak, vagy sipolynak tűnik. Ez egy húzás helye?
ha fáj gyulladás, ha nem fáj, akkor meg akármi, ami vagy elmúlik, vagy nem
ijedezned meg felesleges
Mi lehet ez a valami az ínyemnél?
Leginkább akkor látszik ha oda "piszkálok a nyelvemmel" A képet üzenetbe küldöm annak aki akarna segíteni.
További ajánlott fórumok:
- Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem?
- Úgy érzem valamiért, hogy nem vagyok elég jó a nőknek férfiként? Mi lehet a gond?
- Lehet attól valami pszichés bajom, ha nem kapom meg azt a férfit akire vágyom?
- Nem lehetne valami szankciót alkalmazni azokkal szemben, akik a tudásbázisban élik ki fecsegő hajlamukat?
- Tudna valaki valami TUTI dolgot, hogy hogy lehetne hízni?
- Beleszerettem apum barátjába, aki 38 éves, én 21 vagyok. Lehet ebből szerintetek valami?