Mi lehet az oka, hogy férfi-női barátságban mindkettő elismeri a vonzalmat, a férfi mégis a párjánál marad? (beszélgetés)
Sokat bántottátok a fórumindítót, de azért tény, hogy nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. :)
Ludmillának:
Igaz, a leírtak alapján, mint már írtam is, ezt a pasit el kell felejteni.
Ha akarna valamit, mondta volna és lépne. Én átgondolnám a munkahely váltási lehetőségeket és lezárnám azt a kapcsolatot, amiben vagyok. Kegyetlen dolog úgy élni egy másik emberrel, hogy közben ott van egy karnyújtásnyira az, aki megbolygatta benned azt a 11 évet. (Ahogy olvastam itt korábban azóta vagy a jelenlegi pároddal.)
....fele se igaz , de mondja .......!
/ aztán lehet ? a végén még maga is elhiszi ?! /
Az emberek egy része olyan érzelmi infantilizmusban éli az életét, hogy az elképesztő.
Hogy a manóba juthat el valaki oda, hogy tönkremegy az élete egy pasi miatt?
Fogalmazzunk pontosan: bizonyos nők mindig többet képzelnek bele.
Minél idősebb valaki ,ha nő is keményebben lép fel a szexualitással szemben:)
Bár egy vicc jut eszembe erről:2 hetvenéves beszélget.Azt mondja az egyik a másiknak ,hogy ő bizony otthon is és időnként a szomszédban is teszi férfiúi kötelességét.Elképedve hallgatja a másik öregúr,hatalmas fájdalmat érez a szívében.Neki nincs ilyen örömökben része.Elpanaszolta ezt az esetet egy másik barátjának,persze félve .Lehet nála is csalódni fog,a másik barátja végighallgatta és csendesen megjegyzi:"-Ha azt akarod,hogy neked is ilyen jó legyen,hát mond te is,mint Ő.":)))
Te szent ég!
Jön a tavasz és már senki nem bír magával?
Vagy csak ez a febr.14.-i diliház?
Ha van egy 11 éves kapcsolat,azzal kell vakartatni,nem házinyúllal aki elveszi élete párját,aki mellesleg nem te vagy Ludmilla!!
Kezdesz összezavarni.
Most ott voltál, vagy lehet, hogy álmodtad?
:DDD
Ki hőmérőzött!????
az nem barátság, hanem vonzalom, ha van mit elismerni. pont. Ne keverd topikindító a fogalmakat.
ha barát a nő, akkor ilyen barom kérdés fel se merül.
Haha :D :D
Én is májusban tudtam meg, hogy kolléganőm biztos forrásból tudja, hogy én a szeretője vagyok a közös kollégánknak :) A közös kolléga tőlem tudta meg, hogy összejárunk... A titok nyitja annyi volt, hogy a kolléganő kicsit idősebb, vaskosabb testalkatú és reménytelen szerelmet érzett a nálánál 12 évvel fiatalabb kolléga iránt, aki saját bevallása szerint a vékony testalkatú, sötét hajú nőkhöz vonzódik. Így jöttem a képbe én a kolléganő szerint, hogy aha, akkor ezek szerint miattam nem teljesedhet ki a szerelmük. Az már kicsit sem zavarta, hogy én tizenéve férjnél vagyok. :O :O A férjemmel itthon jót nevettünk az eseten mindenesetre :)
További ajánlott fórumok:
- Zavarna téged, ha a Párod szoros barátságban marad a volt párjával, akivel több éven keresztül együtt élt?
- Mi fér bele egy barátságba?
- Két pasira is gondolok. Mindkettőhöz vonzódok. Legjobb barátok.
- Mi fér bele szerintetek egy férfi nő barátságba?
- Megszüntetni a vonzalmat valaki iránt, aki 'rossz'?
- Más-más Nekem mégis mindkettő egyformán édes