Mi lehet a viszonzatlan szerelem karmikus oka? (beszélgetés)
Én nem hiszek a karmikus dolgokban. Azt mondják, a beteljesületlen szerelmek örökké tartanak. Mint a dalban:
"Mindig az a perc a legszebb,
Mit meg nem ád az élet,
Az a legszebb csók,
Mit el nem csókolunk.
Mindig az az álom volt a szép,
Mely gyorsan semmivé lett,
Amit soha többé meg nem álmodunk."
De azt hiszem, sejtem, mire gondolsz.
Így végül plátói.. Egyszerűen igyekezett eltünni, míg hozzájuk jártam. Részleteket erről nem írnék, mert teljesen beazonosírható a munkám miatt.
A ghostolás teljes felszívódás, amikor eltünik a másik, mert vagy nem akar magyarázkodni, nem akar vitát, vagy bonyodalmat, vagy tudja, hogy lehetetlen a kapcsolat.
Mi az a ghostolás?
Úgy értettem a kérdést, hogy tényleges kapcsolat, vagy plátói?
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy mi a véleményetek az alábbi szituról.
Van egy pasi és van egy nő. A nő "randira" hívja a pasit, mert van annyi vér a pucájában, hogy nem rágódik a miérteken, hanem a tettek mezejére lép. A pasi először igen-t mond, majd "mások"-ra (kollégák) és a barátnőjére hivatkozva meghátrál. Ha a nő kitart, szerintetek van remény, hogy kettejük között legyen több?
Köszi,
Vera
Nem kell hogy hasonlóság legyen az életetekben.Úgy is átveheted a dolgaikat,hogy semmi hasonlóság nincs.De egyébként ha jól érzed magad a bőrödben,akkor nincsen semmi baj.
Pl.a korán meghalt Édesanya sok gondot okozhat a gyerekben,főleg lányban.Akkor érdemes a családodat felállítani,ha problémáid vannak.
Akkor nevessünk:DD
További szép napot,mennem kell:)))
:)) Mint egy ufos vicc :))
Na,majd menni fog ez .... eccő :DD
Nekem mondod!!!!
Hihetetlen amik vannak!!!
:))
Hiába no.Fura nekem ez a virtuális világ :DDD
:O :O Arcom úgy maradt.
kagyló húzta,de nem vette észre.
Miért kell ezt csinálni?
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?
- A szeretőt is lehet szerelemmel szeretni?!
- Bele lehet halni a szerelembe?
- Lehet szerelem nélkül házasodni?
- Az a bizonyos karmikus találkozás - Láthatjuk előre? Lehet rá készülni? Miről ismerjük fel?
- Hogyan kell értelmezni? A szerelem nem egy, hanem az egyetlen lehetőség, hogy boldogok legyünk... ez vallomás, vagy csak kijelentés?