Mi lehet a magzatom mellett?! (tudásbázis)
Jajj,már vártam,hogy megnézhessem mi lett veletek, sajnos a gépünk benyelt egy vírust és ma kaptuk vissza.
Na, szuper! Nagyon örülök neki, hogy mindne rendben van. Persze,hogy felszívódik,nem való ő oda.
Puszó
Koszonom ,minden ok !!!úgy néz ki :))) Szombaton megyek még 4D-s uh-ra is:) A babuci nott,és a szíve is szépen luktet:))
Hogy mi az avalami még mindig nem biztos,nem kistesó az tutti,és nem is véromleny :)....majd kiderul,de mire megyek már ott sem lesz-felszívodik,mert az a dolga!!! :))))
Szia Gabriellka!
Mi lett az UH eredménye?
Majd feltétlenül jelentkezz, hogy mi az.
Köszi a jelet, ilyet még nem is láttam.
Persze, lehetséges.
Mondjuk, ha szeretne két babát nem kívánom, hogy üres legyen.
Jaj, ez olyan borzalmas, hogy mennyi fórumon van kötekedő... Na, mindegy. Ne figylej rá! Nekem is ezt tanácsolták.
Én ugyan nem akarlak riogatni, remélem igazam sem lesz... De mi van, ha az a "valami" egy petezsák? Ha jól emlékszem azt írtad hat hetes vagy ( én 7 ) tehát az is lehet, hogy ketten vannak, csak még nem egyértelmű. Vagy esetleg petezsák, de még nincs/nem is lesz benne baba.
Csak egy tipp, kérlek ne ijedj meg!!!!
Szia! Megint összefutunk! :)
Nyugi, nyugi, nyugi... több minden lehet, ciszta, bevérzés a nyálkahártyában (talán az orvos is arra gondol), még egy baba. Az pedig úgy lehet, hogy két petesejted termékenyült meg. Könnyen lehet, mert hormont kaptál pete érésre. De azok nem egy időben, hanem 1 hét különbséggel történtek (pl.) így van egy dobogó szívű 6 hetes babád, és egy 5 hetes petezsákod, amiben még nem látszik a szivecske.
Tudom mit érzel, nekem is nehezen indult a terhességem, és úgy volt, hogy elveszítem a 3. babám is, de minden jó ha a vége jó. Most épp sír, mert a szomszédnak most jutott eszébe fúrni-faragni, és felébredt. Alkalom adtán megköszönöm neki...
Koszonom Brigi32! Nagyon jól esik a bíztatás,mert igencsak el voltam kenodve:(
Remélem ,hogy minden rendben lesz ,és felszívódik,vagy nem no tovább az a valami! Ha viszont egy kistestvér,annál jobb! ...Igen kaptam hormonszurit,merionalt... Csak az hogy lehet,hogy az egyiknek már dobog a szíve...a másik baba meg még nem látszik ?...csak egy 10mm átméroju dolog...
Hát jovoheten tobbet tudok...majd írok:) Neked pedig erot,kitartást és nagyon jó egészséget kívánok! sok Puszi :)
Sziasztok Lányok!
Gabriellka,küldtél nekem jelet,hogy enyhítsd a fájdalmamat. Ezt köszönöm szépen és nagyon nemes dolgonak tartom ebben a mai világban,aki megáll 1 percre és gondol a másikra.
Nekem is volt két nagy cisztám a babák mellett. Nem tudom,te szedtél e valami hormont,hogy összejöjjön a babácskátok, de nekem kifejezetten a lombikos hormonok okozták. Egy idejig jóval nagyobbak voltak,mint a babák,de utána szépen felszívódtak vagy csak simán kipukkadtak. Vaaagy! Ha esetleg kaptál vmi hormont,talán benne van a pakliban, hogy 2 tüsződ érett és lehet ott figyel egy kistesó. Nekem a 7. héten derült ki,hogy ikreim lesznek.Csak egyet kell aludni és már jövhét is lesz!
Nyiss egy új topicot hogy: "Streamline67 nézeteltérései" címmel :)))
Azután ott kiírogathatod a gondjaidat!!
Azt hiszem nem ezért nyitottam ezt az oldalt...
Aki csak szitja a feszultséget lépjen ki légyszíves!
Streamline67! Mert vagy megszuntetem ezt az oldalt nagy bánatomra ,vagy szolok az oldal uzemeltetonek a kizárásért !
További ajánlott fórumok:
- Visszaállítják a GYES-t, de mellette csak 4 órát lehet dolgozni
- 2 hét múlva szülök, és a párom nem áll mellettem, lehet meg is csal!?
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Ciszta mellett teherbe lehet esni?
- Kinek jó és mért, hogy nem lehet gyes mellett 8 órát dolgozni?
- Tudtad, hogy a melletted elhaladó kóbor állat lehet, hogy egyszerűen szomjanhal?