Mi legyen a segítőkész konzulensem ajándéka? (tudásbázis)
Azt csak te gondold, hogy tele a padlás. :) Lehet, hogy azért, mert mások is így gondolják, senki nem ad neki ilyet. :( Engem még most karácsonykor is le tudtak venni a lábamról egy igazi, PARKER golyóstollal. Pedig gravírozva se volt.
(Amúgy a golyóstoll szerintem fogyóeszköz konzulenséknél. :D Hacsak nincs gravírozva.)
Koszonom. Es ennyi.
Nem hinnem, hogy valamit is elvar!
Anno az enyem is rengetegt segitett, dehat ez a dolga! Es ok kapnak ezert kulon penzt (legalabbis a Szegedi Egyetemen kaptak)
Én vettem az enyémnek egy üveg bort (férfi volt), sokat segített és hálás voltam, hogy elvállalt pedig sokan voltak anno nála. Nélküle nem jött volna össze a szakdolgozatom, rengeteg hasznos tanácsot és ötletet adott és mindig elérhető volt, ha gondom akadt.
Ha nagyon elégedett vagy vele egy kis apróságot nyugodtan vehetsz. Ez inkább a jelképességről szól, mint az anyagiasságról. Ez nem hálapénz, mint az orvosoknál.
Mesterképzésen végzek most, az alapképzéses szakdolgozatom is nála írtam. Nagyon lelkiismeretes, bármikor bármilyen kérdéssel fordulhattam hozzá. Végül pedig neki köszönhetem, hogy máris kaptam munkát.
Szeretném valahogy megköszönni, de nem tudom mit illik, mi a szokás? Milyen értékben nézelődjek?
Az előző alkalommal színházjegyet vettem, de ugyanazt nem akarok. A gravírozott tollal gondolom már tele a padlás...
További ajánlott fórumok:
- A mai világban miért nem olyan segítőkészek az emberek? És miért olyan agresszívek?
- Miért van ennyi rosszindulatú ember és kevés a segítőkész?
- Államvizsga után illik valami apróságot adni a konzulensnek, ha ő prof. és a tanszékvezető is?
- Győrben keresek segítőkész nőgyógyászt/szülészt! Kit ajánlasz?
- Keresek egy segítőkész embert egy szívességre!
- Mit tehet egy egyetemi hallgató, ha nem lehet elérni a konzulensét hetek óta?