Mi kell a kezdő műkörmös csomagba? (beszélgetés)
Én elvégeztem a sulit,de sose dolgoztam benne,megvan minden dolgom,szívesen átadom őket egy megbeszélt összegért.Nem hiszem h fogok ebben dolgozni,bár sose tudni mit hoz az élet.
De igen előbb a tanfolyam kell,h tudj C-ívet építeni.Én zselével jobban szerettem dolgozni,10éve van műkörmöm,mindig zselés,próbáltam a porcelánt nem vált be.De van aki arra esküszik,szóval ízlések és pofonok..
- Azért a gyorsabb munkához nem árt egy csiszológép sem :)
- Aztán kéztámasz, vagy beépített porelszívóval rendelkező kéztámasz, mert ugye írtó sok por keletkezik a csiszolások közben.
- Portalanító kefe,
- én fixáló helyett acetonmentes körömlakklemosót használok, és bevált.
Ennyi ugrott be hirtelen :)
Elhiszem és értem az álláspontotok.
De ha még is belevágnék? Miket kell beszerezni?
Tudjátok,mindenki azt hiszi,hogy hú,de könnyű!
Én nemrég végeztem,és minden egyes alkotásom után azt érzem,hogy de nagyon sokat kell még tanulnom!
Értem :(
De mégis ha megpróbálnám, mit kell beszerezni?
Ja és kezdésnek a porcelán vagy a zselé a jobb?
Szerintem fordíts a sorrenden. Előbb menj el tanfolyamra, ott úgyis meg kell venni a kezdő cuccokat, tanulj meg rendesen mindent, aztán lehet otthon "alkotni".
Hidd el, otthon, a saját szakálladra úgysem tudod megtanulni úgy a műkörömépítést, -töltést, hogy az jó is legyen. Sok kis apró trükk van, amit ha nem alkalmazol, nem lesz tartós a köröm.
Sziasztok!
Szeretnék otthon magamnak és családomnak műkörmöt csinálni. Szeretném tudni, hogy mik tartoznak az alapfelszerelések közé amit be kell szerezni. Milyen árban van egy kezdő csomag. Egyben (csomagban) érdemes megvenni vagy külön külön. Ha ez utóbbi úgy tudtok listát adni, hogy miket?Láttam szakmai weboldalakon 20.000-ért a licitálós oldalon 7000-ért. Későbbiekben ha jól megy akkor elmennék majd tanfolyamra is, de addig otthon gyakorolgatnék. Ja és tudtok ajánlani könyvet vagy weboldalt ahonnan el lehet lesni dolgokat? Előre is köszi!
További ajánlott fórumok:
- Kezdő műkörmösökkel beszélgetnék illetve tapasztalatot cserélnék
- Kezdő műkörmös vagyok,van egy ismerősöm és azt kérte cseréljem le a zselést porcelánra, úgy tudom ez csak fordítva megy?
- Kezdő műkörmös elhelyezkedése
- Kezdő műkörmös vagyok, hány %-al olcsóbban dolgozzak az átlagnál?
- Kezdő műkörmösként hogyan érdemes kezdeni a vállalkozást?
- Kezdő műkörmösként mikre lesz szükségem?