Mi baja lehet a cicámnak? (tudásbázis kérdés)
Mindenképp meg lesz! Már rég meglenne és ez sem történt volna meg, ha a másik állatorvos nem azt mondja, hogy nem lesz még cicája fiatal.... Álmomban nem gondoltam volna, hogy fél évesen....
Már eddig megvolt bőven a műtét ára az ultrahangokkal, gyógyszerekkel de kivárjuk a hónap regenerálódást és megy szépen a doktor bácsinkhoz aki azóta már új doktorbácsi :)
Nagyon sajnálom a cicákat. Jól teszitek, ha ez után ivartalanítjátok.
Én, amióta eltüntette valaki a cicáimat, azóta nem szívesen nézek cicás képet, nagyon hiányoznak:-(((
Nem :( Pedig minden tőlünk tehetőt megtettünk! :(
Micikém szerencsére jól van! De ez volt első és utolsó anyasága!
:) Akkor nincs nagy baj, ha játszik.
Ha van képed, tedd fel a cicás naplóba!
(a fejlécben ott van, hogy hogy lehet belépni)
Örülök, aggódtam, mert szörnyű nézni egy beteg állatot, mert nem érteni, hogy mije fáj.
Apukám szerint a legokosabb emberek az állatorvosok, mert egy állat nem tudja elmondani neki, hogy hogy fáj, mi fáj - mégis meg tudja őt gyógyítani. Na ez a humán orvosokra nem jellemző, pedig minden részletre kiterjedően elmondja a kedves beteg a fájdalmait.
Na szia!
Voltunk doktor bácsinál, a fertőzése már jó, ma már mondjuk szépet is pisilt. Hat a gyógyszer jobban is néz ki. Azt mondja ő is,hogy lehet vetélni fog, de ez majd kiderül a héten. Semmi problémát nem látott, azt mondta, hogy akkor menjek ha nagyon elkezd vérezni. Addig meg a természet eldönti.
Szia. Semmi nem történt. Minden amit csinált abba maradt... délután okosabb leszek! :)
Köszönöm a segítséget. :)
Ha nagyon nyávog akkor tuti az ellés indult be. Nekünk csak egy macskánk ellett, de az nagyon hangos volt.
Majd írd meg hogy mi lett a cicával légyszi, mert most mennem kell! Jó éjt!
Akinél tegnap voltunk az ma nincs...
A másik akihez a kutyusokkal járok, az pedig el tűnt... sehol nem lehet elérni.
További ajánlott fórumok:
- A cicámnak nem tudom mi baja lehet nagyon szomorú nem csak mérgezett egeret ehetett vagy mérget?
- Kölyök cicámnak (nőstény kb.7 hetes) rendes a széklete de mellette pedig pár vércsepp van, miért lehet?
- Mi lehet a baja a cicámnak?
- 1,5 éves perzsa cicámnak folyamatosan a szeménél és a szájánál fekete granulátum keletkezik amit ha leszedek sebesedik. Mi lehet ez?
- Lehet a cicámnak macskanáthája?
- A cicámnak az egyik szeme nagyon piros és könnyezik neki, szerintetek mi baja lehet?