Kölyök cicámnak (nőstény kb.7 hetes) rendes a széklete de mellette pedig pár vércsepp van, miért lehet? (tudásbázis kérdés)
én is azt mondanám, hogy bélgyulladás!
vidd másik dokihoz!
kezelni kell!!
jobbulást a cicádnak!
A fertőző bélgyulladás tünetei
A kezdeti tünetek sok más betegség tüneteire emlékeztetnek, ezért fontos, hogy állatorvos vizsgája a macskát. A tünetek a következők:
hányás
hasmenés
lehangoltság
étvágytalanság
egy harmadik szemhéj megjelenése a szem belső sarkában
hasi fájdalom
összegörnyedt testtartás
nem baj:)
Nagyon szépen köszönöm a válaszaidat eddig is!!! :)
nem hozzám csak 1 hete került a cicus.
Elötte kapott vmi tápszert amit az állatorvos írt fel neki. aztán folyamatosan hagyta el azt és áttért erre amit most eszik..
volt már nekünk ilyen kicsi cicán igaz ő kandúr cica volt sajnos 13 évesen elment nem régen :( (3 hete)
Szóval nem ismeretlen az ilyen kis cica :D De ilyen még nem volt,h pár csepp vér a széklet mellett :O
Remélem is semmi baja nincsen!
Kb. 3 hete eszik így alutasakosat,mert sajnos az anyucija eldobta hamar :( szóval rá volt kényszerűlve másra..
Köszi én is erre tippelek de akkor is aggódunk érte....
szerintem ma beszélek is a dokival és elviszem a saját magunk megnyugtatásához!
Szia!
Ugyanígy voltam a sziámimmal, semmi baja nem látszódott "csak a vér". Nagyon meg voltam ilyedve dokihoz vittem, de szerencsére 1-2 hét alatt elmúlt. a doki is csak találgatott, hogy vajon mi lehet. nem is adott rá semmi gyógyszert. mondjuk Ő akkor már picit idősebb volt. Mondjuk a Tiéd olyan kis picike még, gondolom nem is régóta eszik szilárd kaját. Jobbulást!
Voltunk dokinál lassan 1 hete ö mondta,h szerinte férges és kapott valami pasztát ellene..
De ez a kaki mellett pár csepp vér aggaszt( de a feneke meg semmilye sem véres)
Aki tudd segítsen
Előre is köszönöm!!
További ajánlott fórumok:
- Arra ébredtem, a feleségem önmagát elégiti ki mellettem az ágyban..
- Visszaállítják a GYES-t, de mellette csak 4 órát lehet dolgozni
- 2 hét múlva szülök, és a párom nem áll mellettem, lehet meg is csal!?
- Távkapcsolat - mellette vagy ellene?
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Agyagsárga széklete van az egyik cicámnak. Beteg?