Mi az ami tetszik itt a portálon? (beszélgetés)
Kedves mindannyian, akik szeretünk sokféléről sok mindenről hozzászólni,véleményt nyilvánitani megkérdezik Mi az ami tetszik itt a portálon nekem a családi témák érdekelnek és mások problémáit lehetőségem szerint igyekszem korrektül kezeleni én az ilyesmit komolyan veszem a babatémák. A szabály mindenkire vonatkozik kivétel nélkül, aki ide ir be kérem tartsuk be, ha lehet és sajnálom az illetőt, vagy azt a sok keservesen élők gondját,mert az is bőven találunk, ha jobban bőngészünk, de azért vagyunk, hogy próbáljunk valamilyen szinten megértést tanusitani, csak olyanokról beszélhetünk, ami mindenki számára kellemes és nem mindig a lehangoló eseményekről. Én a magam részéről, ha tehetném mindenkin segitenék, aki arra érdemes és szavahihető. Ugy gondolom, a sok felgyülemlett problémákról könyvet irhatnánk, az olyan hosszu lenne, hogy a végére somem érnénk.
A kellemes dolgokról általában kevesebbet hallunk pedig az jót tesz és fülnek is meg a közérzetnek.
Szivélyes üdvözlettel: Anyuci91
Elnézést kérek, de bántsuk meg egymást.
Minden.
Főleg,a naplózás.A sajátom és másoké.
A levelezés.Megismertem pár embert. Jó embert.
Klassz.
Szeretem.
Nekem tetszik!
A zavaró "ostoba" kérdéseket, vagy egyéb dolgokat ki lehet kerülni. Azt választom ki belőle, ami tetszik :)))
Viszont leltem itt már néhány értékes emberre.. :)))
Sziasztok! Szia, Hoxa! :)))
Most leginkább a "húsvétiasított" portálfejléc tetszik. Különösen a kockás nyuszi! :)))
Régota járok ide fel.Véleményemet már le is irtam itt valahol...:)
Ugy érzem,ujra irok,mert nagyon jol esett,hogy privát üzenetben hoxa is megkeresett,és gratulált ismeretlenül is a babához,és a fogyásomhoz.
Nagyon jó érzés volt,hogya fgyelmét még neki is felkelti egy kicsi porszem ezen az oldalon...!!!!
tényleg minden nagyon jo itt!!!!!szerintem
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a portálon található trófeagyűjtőkről és skalpvadászokról??
- Apróhirdetések a Hoxa portálon
- Kötöttél itt a portálon barátságot/ismeretséget?
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Feltörték az adatlapom egy közösségi portálon és visszaéltek a nevemmel, mit lehet tenni?
- Ha átvertek egy aukciós portálon, mit tehetek?