Mi a véleményetek Rubint Réka exhibicionizmusáról? (beszélgetés)
:))
Én sem értem, hogy miért öröm valakinek, ha olvas valami szaftosat valamelyik celebről vagy hogy tudnak emberek gyűlölködni. Én is leírom a véleményem, ha nem szimpatikus valaki vagy ha szimpatikus, akkor is, de hogy olyan nagyon szélsőséges érzelmeket kiváltson belőlem, azt el sem tudom képzelni.
Persze, igazad van, hogy nem nézed. Nálunk nincs is mert nem otthon élek, de én sem nézném. Nagyon szomorú, hogy annyira nincs hír, hogy az emberek azon élvezkednek, hogy melyik műceleb mit csinált, mert nekik már ez is hírnek számít.
Én sem olvasok pletykalapot, max a fodrásznál.
Nem azt mondom, hogy nem megy, de nem annyira, hogy minden lépésüket kövessék vagy figyeltessék őket. Meg annyira az újságírók sem keresnek jól, hogy megérje nekik a fáradtságot, hogy leírhassák, hogy Norbit vagy Rékát ezzel vagy azzal látták. De mindegy is, mert engem ezek a hírek nem érdekelnek. Évek óta nem vettem már bulvár újságot, max. arról tudok, amiről valaki mesél vagy pl. itteni fórumon hivatkozik valaki valamilyen cikkre vagy tv-s ajánlókból. Mert a Fókuszt meg az Aktívot meg ehhez hasonlókat sem nézem, már ráuntam ezekre a pletykákra.
Egyébként az is lehet, hogy lefizetik az újságírót. El tudok képzelni ilyen zsarolási ügyeket.
Én pont azt mondom, hogy nem kell hozzá nagyon ügyesnek lenni, hogy ne bukjanak le. Egyébként azért Buffon-t nem hasonlítanám Norbihoz. Mint ahogy a magyar újságírókat sem a külföldiekhez.
Itthon szerintem annyira nem megy a paparazzi ipar, mint pl. Amerikában és biztos vagyok benne, hogy ott is rengeteg olyan eset van, ami nem kerül napvilágra. Hiába olvasni sok olyan hírt, ahol lebuknak sztárok, még több van, ami nem derül ki.
Szerintem a fotósok annyira mindenhol ott vannak, hogy nem lehet elrejtőzni. Azt is lefotózzák már, hogy ki ki után ment be ugyanabba a lépcsőházba és már erről is lesz cikk. Őket nem kapták rajta, mert nem lehet, nem tettek eddig semmit.
Pl Buffon (Juventus kapusa) és Ilaria D'Amico mindketten foglaltak voltak és még csók sem csattant nyilvánosan, mégis már mindenki tudta másnap, hogy randiztak. Egy csomó ideig tagadták is, addig, amíg el nem kezdte Buffon felesége a válást. Szerintem ha már Norbi és Réka annyira agytrösztök, ahogy mindenki írja, ellentmondásos azt állítani, hogy egyben olyan rafkósak is, hogy el tudnak rejtőzködni a szeretőikkel.
Most vagy hülyék, vagy nagyon intelligensek, nem? Ha lesz félredugás, tudni fogjuk, nyugi. Eddig nem volt.
Nekem eleinte nem volt velük problémám különösebben, csak mióta elkezdték ezt az állandó szereplést és még ez sem zavarna, ha nem azt próbálnák az emberekbe sulykolni, hogy a tökéletes nő úgy néz ki, mint Réka. Nem az ezzel a bajom, hogy magukat dicsérik, hanem, hogy sok embernek okoznak mindenféle frusztrációt. Különösen a fiataloknak. Engem ilyenekkel már nem tudnak megetetni, de mondjuk 18-20 évesen ha hallottam volna, amiket most nyilatkoznak, tuti, hogy rosszul éreztem volna magam a bőrömben. Pedig nem voltam túlsúlyos, nem voltam beteg. Valamennyit azért mindig mozgolódtam, úgyhogy izom is volt/van rajtam. Most mondjuk pont van rajtam kb. 5 kg felesleg, de pont nem érdekel, most ilyenem van. :) Anyukám meg mindig mondja, hogy elmúltál 30 mit akarsz, ilyenkor már belefér egy kis felesleg. Ja én 33 vagyok.
Egyébként szerintem Réka 40 éves.
Ez igaz, bár mindketten tesi egyetemre jártak, Szandi hajlékonyabb is, jobb felépítésű, mert ott van a gimnaszta múltja, míg Réka csak 14 éves kora után kezdte a fitnesst. A testarányok, amelyek valamilyen sporthoz köthetőek, szóval nem genetikus, hanem a sport miatt lett és maradandó, életreszóló (vázizomzat), a 4-14 éves kor között végzett sporttól lesznek csak, utána már keveset lehet rajta változtatni.
De egyébként Réka nem is mondta az ellenkezőjét soha, úgy értem, mindenki tudja, hogy az edzéseiket egy másik edző állítja össze, vagy annak a tanácsai alapján teszi Réka és ő inkább csak a marketinges arca a dolgoknak, vele lesz eladható.
Külföldön mindenki ezt csinálja, ritka, hogy a fitness modell, fitness edző saját kútfőből oktatja a népet, de az ő megjelenése a jó alap, ezért fizet valaki háttérembert de a saját nevén fut az edzés típusa.
A bulvár akkor írja meg egész konkrétan, hogy valaki félrekettyint, ha az érintett bevallja. Egyébként olyan cikkek szoktak születni, hogy XY-t szemfüles olvasónk lencsevégre kapta egy csinos szőkével vagy XY kézen fogva sétált egy dögös feketével vagy ki lehet a titokzatos barna szépség XY oldalán.
Na most ha odafigyelnek arra, hogy ne jelenjenek meg nyilvánosan a szeretőjükkel, főleg ne ölelkezzenek, fogják egymás kezét stb... akkor nem buknak le. Pl. arról nem cikkeznek, hogy ki megy be a házukba vagy ha ők bemennek egy hotelba arról sem ír cikket senki. Külföldi utazásra is be lehet szervezni a szeretőt. Szóval meg tudják oldani.
Nem olvastam a hozzászólásokat.
Nekem semmi bajom vele. Nem vagyunk haverok, nem azért írom, de szerintem igenis jól csinálják amit csinálnak és bevallom irigylem a testét.
Ebbe is bele lehet kötni, van akinek nem szép, én sem szeretnék ilyen izmos lenni, de inkábbb, mint a fókazsírommal szerencsétlenkedni. Ugye??? :D
Azóta veszítettek talán a népszerűségükből, amióta egyre többet mutogatják magukat meg írogatják naponta a sok baromságot facebook-ra. Nekik viszont ez pénzt hoz és úgy látom csak ez számít.
Azért még mindig van egy masszív rajongótáboruk, akik istenítik őket. Biztos sok embernek "segítettek" lefogyni (mind súlyban, mind pénztárcában), őket még úgy ahogy megértem, ha elvakultak.
Csak azt még észrevehetnék az emberek, hogy ezek nem csináltak semmi extrát, semmi világrengetőt. Leforgattak pár aerobic meg fitness videót. Az update meg szimplán arról szól, hogy csökkentsd a szénhidrát bevitelt.
További ajánlott fórumok:
- Kinek mi a véleménye Rubint Réka újságjáról?
- Rubint Réka és Rella 40 perces bikini tornájáról mi a véleményetek?
- Rubint Réka új torna dvd-je. Vélemények, tapasztalatok?
- Mi a véleményetek Rubint Réka tornáiról. Mennyi idő alatt látszódott eredmény?
- Mi a véleményetek Rubint Réka Alakreform dvd-jéről!
- Mi a véleményetek Rubint Réka 2008 dvd-jének gyakorlatatiról?