Mi a véleményetek erről a turmixról? (beszélgetős fórum)
Turmix, kész. Miért kérded?
Én személy szerint nem vagyok a műfaj híve, a málnát inkább finom túrós krémekbe tenném, de ez még csak nem is tanács, csak csevegési szintű közlés. :D (nehogy letoljon valaki, hogy a magam gusztusára faragnék bárkit.)
Írtam az elején, hogy az a mennyiség amit én csinálok az nem egy főre van. :D
1-2 dl meg nehezen tudnám kimérni, hogy mi mennyi kell belőle. Viszont mivel többen vagyunk akármit csinálok úgy kell számoljak vele, hogy másnak is jusson.
Ezek mindig frissen készítve finomak.
Ha nasinak kell, bőven elég 1-2dl tej is, nem kell rögtön egy vejlignyi belőle - persze ha az egész családnak készül, akkor ok a mennyiség.
Én a xilitet kihagynám, de ennek csupán az az oka, hogy nem szeretem az édeset :)
(egyébként ha CH-t számolsz, akkor lehet, jobban jön ki, ha eritritet használsz, abban asszem harmadannyi van, mint a xilitben)
Köszi a jó tippeket. :D
Fagyasztott málnánk van itthon egy jó nagy szatyorral így jó sűrűre csinálom a turmixot, almánk van még de az nem megy a málna mellé. :)
További ajánlott fórumok:
- Különös módon népszerűsítették a szoptatást. Mi a véleményetek erről, mert én kiakadtam rajta?
- Mi a véleményetek erről a zenéről?
- Érdi tragédia.... Mi a véleményed erről a hírről? Iker babákat gázolt egy autós:(
- Kinek mi erről a véleménye?
- Válságban gyereket? Nem könnyű ebben a szituban...nektek mi a véleményetek erről?
- Mi a véleményetek erről a szituációról?