Mi a véleményetek egy 15 éves lány és egy 35 éves férfi kapcsolatáról? (beszélgetés)
Hát... jófej lehetsz szerintem :).
De gondolom meg is bízol a lányodban, ha ezt megteszed.
:-o
Az még büntetendő.Vagy nem?
adj időt magadnak, hogy képes legyél ujra kezdeni valakivel, s ez nem lesz rövid! Vigyázz arra, hogy mielőtt be engedsz bárkit az életedbe, Te teljesen legyél kész az új kapcsolatra!Különben azt a pasik megérzik , ha csak pótléknak kellenek és azt csúnyán ki is használják!
az ünnepek most nagyon nehéz lesz, de a kislányod erőt fog adni neked és túl leszel rajta!!!
KITARTÁST
Nyugodj meg! Letelnek az Ünnepek, és jön az Új Év /hamarosan/... Legyél bizakodó! :] Amúgy is, kell egy kis idő neked is, nem hiszem, hogy most rögtön találnál valakit, akiben teljesen megbízol, stb...kell idő neked is az újra kezdéshez.
Good Luck! :]
Szia Angels vagyok csak más néven..:D
Azóta ők szakítottak...azóta a volt pasimnak van új csaja,de azt már nem tudom hogy ki.
A kiscsaj még rájár..röviden ennyi..:D
Ühüm.
De azért egyik verzió se piskóta, valljuk be!...
Mi lehet velük azóta?
Úgy érzem, hogy néhány ember nem olvasgatott bele a fórumba. Nem arról szól, hogy Angels ennyi idős lenne, és egy 20 évvel idősebb pasival van, hanem, hogy szegényt ott hagyták egy ilyen korú kis csaj miatt!
Szóval nem értem az olyan hozzászólásokat, melyben támogatják a kapcsolatot...
Máskor talán elmegy a korkülönbség, de ezt pl. a Korkülönbség fórumban lehet megbeszélni. :]
/Ezt csak úgy hozzátettem most./
További ajánlott fórumok:
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté
- Miért van az, hogy egyre több komolynak tűnő férfi a Hoxán sírja el bánatát, hogy az életben nem tud kapcsolatot létesíteni a női nemmel?
- Miért irkál neten más nőkkel egy házas férfi? Mi viszi rá ilyenekre? Sok kapcsolat megy így tönkre.
- Egy 50 éves férfi CSAK azt akarhatja egy 22 éves lánytól - avagy kizárt a normális kapcsolat?
- Ikrek férfi és nyilas nő. Mi a véleményed erről a kapcsolatról? Érdemes belevágni hosszú távon, család miegyéb?
- Tapasztalatok, véleményeket várok Halak nő, Bika férfi kapcsolatról! :-)