Mi a véleményetek az Amway termékeiről? (beszélgetés)
Szia.... Szìvesen segítek: Hajdú Erzsébet
70/4204858
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni hogyan tudok az amwaytől vitamint rendelni mert hiába regisztrálok nem sikerül:-(
Kedves Kunos5!
Ahogy már írtam a Premium mosóport tudja használni helyette,hisz évekkel ezelőtt is CSAK az volt,nem létezett külön színes.
Kedves Bszmaresz !
Öntől is azt kérdezem amit Anyuszi 1-ől !
Érdeklődve várom az Ön válaszát is !
Előre is köszönöm !!
Kedves Anyuszi1!
Régen színes ruhákhóz ez volt : Mosópor koncentrátum színes ruhák mosásához SA8™ Color
Rendelési szám: 109850
Méret: 3 kg
Akkor ez helyett most nincs semmi ?
Mert a fehér ruhákhóz ajánlották a Premium Mosópor koncentrátum SA8™-at!Mível a color megszűnt most már erre is mondják , hogy jó színeshez ?
Választ előre is köszönöm !!
Kedves Kunos5
Premium Mosópor koncentrátum SA8™ 1kg ill.3kg kiszerelésben fehérhez és színes ruhához egyaránt-minden mosáshoz
Fehérítő és tisztítószer All Fabric Bleach SA8™
fehérítésre és színes foltok eltávolítására használjuk-adalékanyagként, nem főmosásra használjuk mosóporként,mivel oxigén alapú a fehérítő,így lehet fehér és színes ruhához is használni kb.fél-1 kupaknyit-nem feltétlenül kell minden mosáshoz hozzá rakni,csak kiegészítőként rakjuk a mosóporhoz(premiumSA8-hoz)Vegyesen használom a mosószereket,ruha fajtától függően.Ennek ellenére muszály fertőtleníteni a mosógépet 3-6 havonta a legmagasabb hőfokon ecet és L.O.C. elegyével
Kedves Anyuszi!
A mostani SA8 Igaz , hogy a fő címkén fehérítő és tisztítószer van feltüntetve de az apró betűs részen írja,hogy hatékonyan tisztítja a színes és fehér ruhaneműket bármely vízhőmérsékleten ! Közben körbenéztem a neten , hogy, hogy lehet " takarítani " a mosógépet ! Az egyik megoldásként a citromsavat javasolták amit ki is próbáltam , remekül működött ! Azóta csak annyi SA8-at használok amennyit az amway javasolt 10ml, egyelőre ez is működik ! De ha nem változott semmi a formulában amit írtak, akkor miért is rakodik le ez a réteg !? Amit ajánlott tisztításra ezt hallottam több amwayestől ! De úgy gondolóm, hogy nem ez lenne a megoldás hanem ,hogy a gyártó írja le,hogy miben változtatott a 2020. 06. hó előtti formulán és hívja fel a használók figyelmét,hogy ezt hogy lehet kiküszöbölni - ahogy látom most már a saját kárunkon ! Mint írtam 13 évig használtam az elődjét de ilyen problémám soha nem volt vele !A folyékonyak nem okoznak ilyen problémát ? Köszönöm szépen a válaszát !
Kedves Kunos5!
A színes mosópor helyett nem a fehérítő van.
Mosóporban a Sa8 premium 1kg ill. 3kg kiszerelésben(régen ez az egyetlen mosószer volt)
Folyékonyban 3 félét tud használni színes ruhához.
Minden mosáshoz adok 1-2 pumpányi L.O.C.-t Kb.3-6 havonta ki kell takarítani a mosógépet ecet és L.O.C. segítségével
Sziasztok !
2019-ben és előtte 13 évig használtam a Mosópor koncentrátum színes ruhák mosásához SA8™ Color !!
Sajnos 2020 végén már nem volt a kínálatban helyette van a Fehérítő és tisztítószer All Fabric Bleach SA8™
1 kg-os változatban . Sajnos mióta ezt használom azóta vízkövesedik a mosógép ! Találkoztatok ilyen állapottal ? Írtam az Amwaynek akiktől az a válasz kaptam,hogy a formulán és a gyártáson kivül semmi nem változott csak a kiszerelés és hogy tartsam be az adagolást akkor nem fog vízkövesedni ! egy mosógép adaghóz ajánlanak 5 ml mosószert ! Mekkora is egy mosógép adag?? Függ a mosandó ruha mennyiségétől , a mosógép ürtaltalmától ! A régebbi mosószernél ha túladagoltam , mert azt írták , hogy nagyobb hatás eléréshez adjunk többet hozzá attól nem vízkövesedett a mosógép !!! Nem hiszem el , hogy az adagoláson múlik ! Hozzászólásotok előre is köszönöm !
Kedves orsii!
Ha van kérdésed az üzlettel kapcsolatban, én szívesen segítek! ☺️
Sziasztok!
Én is azt a csendes vonalat képviselem.
Ha valaki szeretne vásárolni, szívesen segítek ;) írjatok.
További ajánlott fórumok:
- Elkezdtem dolgozni a Lidl-be! Kinek mi a tapasztalata/véleménye a Lidl termékeiről a dolgozókról... stb.?!
- Norbi termékeiről mi a véleményetek?
- Mi a véleményetek a CaliVita termékeiről?
- Mi a véleményetek a csomagküldők termékeiről
- Tapasztalatokat szeretnék a STARKL KERT termékeiről.Rendelt már tőlük valaki?Mi a véleményetek róluk?
- Mi a véleményed az Alverde hajápolási termékeiről?