Mi a véleményetek arról, hogy a csaj idősebb a srácnál 8 évvel? (beszélgetés)
Szia!!
Amikor összeházasodtunk én 40 éves voltam, a férjem pedig: 33. VAn egy 3 éves kisfiunk:)
Szerintem nem gáz!
Szia!
Én 2002. évben költöztem össze 33 évesen egy 25 éves fiúval. Még most is együtt élünk, persze ez ennyire nem egyszerű, voltak és vannak problémáink, de egyik sem a korkülönbség miatt. Annak idején én is nagyon sokat dilemmáztam, pedig ez nem is ritka annyira mint mi hisszük. A véleményem az, hogy ha csak a korkülönbséggel van bajod, azt mindenképpen le kell tisztáznod magadban, megbeszélni magaddal, és eldönteni hogy mennyire zavar, azután megy miden szépen a maga útján.
Nyugodtan menj bele es ne idegeskedj :)
Sok boldogsagot !
A szó szerinti fordítást inkább nem tenném ide... a lényeg: harmincas-negyvenes csini anyu, aki, hogy is mondjam... piacképes... :)
Egyébként no para, az én férjem is 4 évvel fiatalabb.
Ha gondolkodásban jól kiegészítitek egymást semmi gond!
Kösztünk is 8 év van és már 16 éve jól működik a kapcsolatunk!
A megértés és a szeretet ami fontos!
Sok bldogságot nektek!
Üdv:Rózsa
Abszolút semmit sem számít!
Sőt, olvastam nemrég, hogy azok a párok, akiknél idősebb a nő, nagyobb százalékban maradnak együtt, mint a korban összeillők. Senkinek semmi köze hozzá, csak az számít, hogy nektek jó -e és kész. Ráadásul ez már nem az a kor mikor gondot okozna.
"mert nekem nagyon tetszik."
Bemondtad a frankót! Nincs több kérdésem:-)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek bele tud szeretni egy huszonéves lány egy 40 évvel idősebb férfiba? És a férfi a lányba beleszerethet úgy igazán?
- Elítélendő-e, ha a nő idősebb /minimum 10 évvel/ a férfinál?
- Mi a véleményed ha egy 20 évvel idősebb pasi udvarol egy lánynak?
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Miért kell egy férfinak nála 15 évvel idősebb nő? Normális ez?
- Mennyire müködhet egy kapcsolat ahol a nő 10 évvel idősebb?