Mi a véleményetek a thermo shape nevű fogyókúrás készítményről? (beszélgetés)
5. dortimcsi
2008. okt. 8. 16:34
Én nem használtam, én nem is áll szándékomban ilyesmit használni.A fogyás kulcsát nem a csodamódszerekben, kapszulákban kell keresni, hanem magunk. Egészséges táplálkozás,mozgás.Ezek a kulcsszavak.Én az elmúlt fél év alatt 28 kg-tól szabadultam meg és semmilyen csodabogyót nem szedtem. 90 napos diéta majd kalóriaszámolgatás, torna és kerékpározás.Címszavakban ennyi. És a súlyom nem nő.Vagy stagnál vagy kicsit még csökken is.
Neked is ezt javaslom.Ne dőlj be ezek a módszereknek!
4. angeel
2008. okt. 8. 15:08
Szia Krena!Mennyire gyors volt nálad a fogyás?MEnnyi idő alatt,hány kg ot sikerült leadnod?Válaszod előre is köszi:)
3. micusz
2008. okt. 8. 11:20
Engem is érdekelne hogy mi a tapasztalat a THERMO SHAPE el kapcsolatban.Kicsit furcsállom hogy ugy égrt zsirt hogy nem kell edzeni.Ha tud valaki tájékoztatást adni erről a termékről nagyon megköszönném.
2. e004ab8014
2008. okt. 7. 17:39
Gyors fogyást. És még gyorsabb visszahízást.
Ez a véleményem.
1. angeel
2008. okt. 7. 17:31
A neten olvastam erről a termékről,állítólag gyors fogyást eredményez.Akinek van tapasztalat ezzel kapcsolatban,örülnék,ha megosztaná velem:)
További ajánlott fórumok:
- Re-Code fogyokúrás készítmény
- Milyen fogyókúrás készítmények, gyógyszerek vannak forgalomba amik segítik hatásukkal a fogyókúrát?
- Lejárt szavatosságú fogyókúrás készítmények meddig használhatók?
- Fogyókúra nevű készítményt ismeri valaki?
- NIDORA fogyókúrás készítmény tapasztalatok
- Használtátok már a Garcinia Cambogia - GymBeam vagy a Thermo Shape Pro – ActivLab készítményt?