Mi a véleményetek a tetoválásról? (beszélgetés)
:DDDDD
Holnap a Misánál talákozhatunk! ;)
:DDDDD
Javaslom a 90 napos diétát Norbi tornával kombinátorozva, és persze szénhidrát számolgatással, napi 2*5 km futkosás, 1,5 óra úszás.
Na ezért kaptam a vöröskeresztet is?:-)
Terveztem....
Legközelebbi tervem: ujjból fogyni,hogy a kicsi gombokat ne nyomjam félre a telón.
Nekem nem kellene, de ettől más varrathat.
Űűűdóga :D
Múltkor láttam egy nőt a balcsi parton, olyan 50 körüli. Ápolt is volt, a teste is egész jól nézett ki, és volt a karján meg a lapockáján is tetoválás... Valami förtelmesen nézett ki, mert akárhogy is, a bőrén látszott a kor.
Azt hiszem nagyon sokat fogok nevetni, amikor pár év múlva már lesz egy olyan idősebb korosztály, akik össze vissza vannak varrva.
20-30 éves korban még gyönyörűen tud mutatni egy szépen kidolgozott tetoválás, egy ápolt bőrfelületen. Utána viszont...de nem csak a bőr miatt. Szerintem tökmindegy, hogy 40 év múlva sokan lesznek ilyenek, akkor is röhejesen fognak kinézni a tetovált nagypapák és nagymamák:D
Egy kettő ízléses elmegy, de vannak ám már túlzásba vitt gusztustalan tetkók, azok nem tetszenek.
Régebben én is szerettem volna, de féltem a tűszúrásoktól.
Sziasztok!
Én tetoválok és tetováltatok is.
Emellett pedig nagycsaládos anyuka vagyok.
Sokszor észrevettem már, hogy nagyon vegyes "érzéseket" vált ez ki az emberekből.
A börtöntetoválás korszaka már lezárult. Szerintem teljesen normális, ha valaki szereti és az is ha nem.
Sokféle ember jár hozzánk, tanár, 18 év feletti diák, óvónő, bírónő, focisták, szülők, nyugdíjasok, és még sorolhatnám.
A divatból tetováltatást nem tartom jónak, mert szerintem megbánható. De ha valaki jól megfontolja mit és hová csináltat akkor nincs gond. Felszívódó tetoválás nincs.
Szerintem pedig idősebb korban, amikor már inkább hasonlít az ember egy mazsolához, nem hinném hogy a tetoválás rontani fog az összképen.
További ajánlott fórumok:
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Műköröm, tetoválás - férfi kérdezi
- Mi a véleményetek a tetoválásokról és a piercingek-ről?Na és a viselőikről?
- Szeretnék egy tetoválást. Erre gondoltam. Mi a véleményetek róla?
- Tetoválás halványításra keresek véleményeket, ötleteket!Házi praktika valakinek?
- Tetoválás után, mikor lehet szoláriumba menni? Vélemények?