Mi a véleményetek a társkereső profilomról? (beszélgetés)
Véleményt kért.
Elmondták, elmondtuk neki őszintén.
Aztán azzal jött, hogy nem változtatja meg. Akkor miért kérdezte?
Már akkor szerintem kiakadtak többen.
köszönöm, hogy viccesnek tartasz :D
Amúgy sokan, de ez most nem az volt...
Az az legnagyobb gond, hogy ez a felület beszélgetésre- társalgásra jött volna elvileg létre. Nem arra, hogy ha valaki indít egy fórumot, nekiessenek mások. Nyilván nem vagyok máltai szeretetszolgálat és egyéb sem, viszont az mekkora már, hogy egy beteg embert kicseszünk a saját fórumjáról, sok lúd disznót győz alapon.
No de, erről azt hiszem ennyit.
Te menthetetlen vagy. Ha neked ez a mániád akkor pátyolgasd. Kb. Ilyen nő kellene neki aki elviseli, sőt, megmagyarázza a tahóságát.
Jó hír neki, hogy léteztek.
Igen, én tökéletes tudom mi a különbség!
Te viszont olvasni nem tudsz ezek szerint!
Avagy mást sem?
Hagyj szemezgessek már rögtön, csak az első oldal kedves kommentjeiből. Tisztelet a kivételnek.Mert ilyen is volt! Ugye, nem mindenki támadja, pocskondiázza a másik embert első fuvallatra.
Lássuk csak:
"f*a :( szép bemutatkozás egy megváltozott munkaképességûtôl. Már nem is írnék."
Vagy ez az "okos" megállapítás- ami nem sértő csak szörnyen ostoba : "túl érzelmeskedő, kissé manipulatív" (Ezen azért jót nevettem)
Vagy ez milyen szép: "Ja, ezzel az erôvel elküldhetlek a p*ba - én mint nô, csakhogy viszonozzam a kedvességed stílusosan.
Majd mikor ezerféle oltás után írja a szerencsétlen, miért támadjátok: "Tudod mindennek megvan az oka, nem ok nélkül lettem ilyen. Ettől még másokkal lehetnél kedvesebb és nem előítéletes."
Akkor jön egy ilyen kisvártatva :"Most símogassunk, puszilgassunk??
"Hogy lehetsz ilyen fiatalon ilyen keserű? Egy depressziós nőt kell keresned. :)"
Ez mi lenne? Normális disztingvált megfogalmazása valaminek, vagy valaki eszement oltása?
Annyira senki se volt otromba.
De ebbél meg most én szállok ki, mert ez már fura.
Te is úgy beszélsz róla, olyan meghatóan, manipulálva, mint ahogy ő magáról...érdekes.
Más a benyomásom...
Egy Asperger szindrómás, sőt bármilyen ember- a te szavaiddal élve tahó lesz- ha úgy beszélnek vele/róla ahogy nem feltétlenül érdemelné. Te az önvédelmet kevered más fogalmakkal. Ez melyik zavar? Fogalomzavar?
Köszi, én jól megvagyok.
Csak nem szeretem, ha az Aspergert mentegetőzésre használják.
Vannak Aspergeres ismerőseim, családtag is, de egyik sem ilyen tahó.
Mentegesd csak, ha neked ez jön be. De jó lenne utánanézned, miért elfogadható számodra ez a stílus, miért nem érzed, hol a határ.
Remélem, a magánéletedben nem gondolod így.
"De ez alkalommal még kivételt teszek."
Köszönöm, ez igazán gáláns gesztus volt részedről.
:DDDDDDDD
Jó, hogy felismered a hiányosságaidat. Próbálj segíteni rajta, és utána lehet, a bunkóság nem lesz számodra természetes.
Mert tényleg nem az, nem kell eltűrni, hidd el.
Neked kéne olvasni, elég sokat.
Akármit képzelsz, a bunkóság nem tünete.
lehet ezzel mentegetőzni, sokan meg is teszik.
de érdekes módon, az aspergeresek többsége nem útszéli tahó.
Ha te még nem találkoztál Aspergeressel, vagy csak bunkókkal, arról nem én tehetek.
Az a nem normális, hogy ismeretlenül így reagáltok valakire. Ha ismernétek személyesen, még lenne is helye ezeknek a véleményeknek.
Hogy mik a Asperger szindróma tünetei, azzal kapcsolatban pedig javaslom az utána olvasását. De nyilván nem lehet mindenki mindenben tájékozott, így nincs gond azzal sem, hogy csak annyi jutott el : hogy a bunkóság nem a tünete. Wow! Gratulálok!
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan nehéz a társkeresés manapság?
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön?
- Hogy kérnéd számon a férjed, ha meg látnád egy társkereső oldalon?
- Randiznátok társkeresőn keresztül megismert emberrel?
- Netes társkeresésről mi a véleményed? Próbáltad már?