Mi a véleményetek a szexkapcsolatokról? Mikor működnek? (beszélgetés)
Lehet olyan, ha megbeszélik, így mindketten kikacsingatnak, teljesen korrekt.
De úgy, hogy a másik fél nem tud róla?
Ha egy nőnek nincs értékrendje...
Szívesen!
Majdnem azt írtam, működik ha te is akarod meg ő is... De párkapcsolat mellett???
Ha nem kapod meg a kapcsolatodban, amire szükséged van az lenne becsületes, ha kilepnel,bar ezt általában ritkán teszik meg az emberek, sajnos.
Sajnálom a párod.
Az nem opció, hogy otthagyod, és utána lehet egyik fütyiről a másikra ugrabugrálni???
Neki fontosabb a barátnője, mint Te. Talán nem akar megbántani, hogy hagyd békén.
Nem is értem az ilyen embereket. Miért nem elég Neked a barátod ? Nem szereted ?
'Nekem van valakim, neki is van valakije (ahogy látom), de megbeszéltük hogy néha belefér a szex."
Nem, nem az.
Régen többet akartunk egymástól, de megegyeztünk, hogy legyen csak szexkapcsolat. Nekem van valakim, neki is van valakije (ahogy látom), de megbeszéltük hogy néha belefér a szex. Ezzel nem lenne probléma, de sokszor volt, hogy írtam neki, és o nem ért rá, vagy állítása szerint nem lehet egyszerre 2 helyen, de amikor o akarta, mindig próbáltam úgy intézni, hogy tudjak menni hozza vagy pedig ha nem is aznap, esetleg másnap.
Ez normális lenne így?
További ajánlott fórumok:
- Miért csak szexkapcsolatot akar a férfiak többsége?
- Mit gondoltok a nyitott illetve szexkapcsolatokról?
- Lelkitárs, Szexkapcsolat, avagy már Szerelem?
- Egy szexkapcsolat esetében mitől lehet az, hogy a férfi nem kéri az orális szexet?
- Hosszútávú szexkapcsolat érzelmek nélkül
- Belemennétek szexkapcsolatba? Mit gondoltok?