Mi a véleményetek a MEMORY párnáról:! (beszélgetés)
megnéztem az árakat ... pfuuuuuu ...
mondjuk a többi sem olcsóbb ...
De jó ám, amióta ezt használjuk, sokkal pihentebben ébredünk, nem fetrengünk egész éjjel. Ha tudtam volna, évekkel korábban kikövetelem! :D
Párnák milyen árban lehetnek?
De nem tudom ám, hogy melyik cégé ez, D??
Akkor nekem is a silányabb lehet, mert nem mondhatnám, hogy hűt. Most, télen persze ez nem baj :)
:) igen D mint D :DDD
nekem is olyan matracom van!
Az egyetlen egy gondom vele, hogy most már 2x 3x kerül többe mint amikor vettem!
Piszok jó érzés este belefeküdni .... teljesen hazaérkeztem érzés!
Egyébként van amikor nyáron nem is rakok rá lepedőt mert sokkal hűvösebb benne az alvás. Most néztem meg a szórólapját (kiesett a tartalék párna csomagolásából) szellőzteti a testet!
D, mint D... ? :)
Nekünk nincs párnánk, csak matrac ebből az anyagból. Mivel nyáron vettük, első blikkre baromian melegnek tűnt, de már hozzászoktunk.
JÓ, na!
Na íírok!
Szóval:
Vigyázni kell vele mert piszok hamar rá lehet szokni. 2,5 éve ezzel alszom. És nem nagyon tudok már nélküle normálisat aludni. A Drágámnak szombaton bontottuk ki a tartalékpárnám mert fájt a háta és segített rajta.
páromnak vettem karácsonyra!
nagyon rossz alvó és horkol..
tényleg jó rajta aludni?
és jó kipihenten ébred az ember?
akinek van kérem irjon!!
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a kismama párnáról?
- Mik a tapasztalatotok a memória párnáról?
- Van valakinek tapasztalata a cseresznyemag párnáról?
- Valaki alszik régebb óta Memory matracon?Kíváncsi vagyok a véleményetekre róla.
- Ismeri valaki a Dormeo Memory 12+2 matracot? Mik a tapasztalatok? Érdemes venni?
- Dormeo Mia párnáról vélemény