Mi a véleményed az indigókék aurával rendelkező emberekről? (tudásbázis)
Az a helyzet hogy nem mindegy hogy valaki indigógyerek vagy pedig indigókék az aurája.
Ugyanis az indigógyerekek azok különleges képességekkel bírnak míg valaki akinek indigókék az aurája ott már elég komoly problémák vannak mert ugyanis kinek minél világosabb az aurája annál jobb.
Persze kristálytiszta nem lehet de az alapszíneknek a legvilágosabb színe az lehetséges ha az illetőnek lelkének olyan a rezgésszáma.
Ha már itt tartunk, tudtok valaki megbízható aura fotóst vagy aura látót? Olyat, aki nem kókler.
Kislányom "gyanús", nagyon szeretném megnézetni. De nem olyat akarok, aki a pénzemért azt mondja, ami hízelgő, hanem olyat, aki tényleg megmondja azt is, ha köze nincs sem az indigóhoz, sem a kristályhoz.
Ha valaki tud megbízhatót, akár priviben is szívesen venném.
Én nem tudok hinni benne mert más dolgokba hiszek igy csak azt tudom mondani különleges kisugárzásal rendelkezö emberek!!!
Nem akkartam senkit megbántani!!!♥♥♥
Találat fórum- és naplócímekkben/tudásbázis kérdésekben
Indigó gyerekek (Ezotéria)
Indigó- és kristálygyerekek, avagy egy új kor gyermekei (Egyéb babás témák)
Indigó? ()
Indigógyermekek, kristálygyermekek, szivárványgyermekek I. (Ezotéria)
Mik ill. kik az indigó és a kristálygyerek? (Egyéb babás témák)
Ennyi fórum van már ebben a témában:))
További ajánlott fórumok:
- Menhelyről hoznék kutyát, tanácsot kérek tapasztalattal rendelkezőktől
- Miért nem akar egy jó egzisztenciával rendelkező férfi párkapcsolatot?
- Mit gondoltok, mennyire van esélye a férfiaknál egy ilyen külső tulajdonságokkal rendelkező nőnek?
- Milyen tulajdonságokkal rendelkező férfi alkalmas a házasságra?
- Lehet valami pszichikai oka, hogy csak a nagydarab, jókora fizikai erővel rendelkező férfiak vonzanak?
- Mely híres emberek aláírásaival rendelkeztek?