Mi a teendő, ha kimaradt 2 szem fogamzásgátló tabletta az aktust követő 2 napban? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok. Ismét én vagyok :)
A helyzet most a következő.
Megjött a megvonásos vérzésem időben, viszont nagyon nagyon gyenge volt.
Egy betét elég volt egy teljes napra. Vasárnap este érkezett és ma reggelre már semmi sem volt. Eleinte nagyom sötét színe volt. Tnap estére már mély pirosas kis fehérkével és ilyen nem is tudom milyen... Nem olyan, mint eddig.
Nekem gyógyszer mellett eddig 7 napig tartott és bő mennyiségű. Ma veszek tesztet, hnap reggel csinálom meg. Ti mit gondoltok?
Nem fáj a cicim sem, semmi tünet. Csak reggel( nem ébredés után egyből) 37 a hőm.
Nem értem.
Ha megjött, mitől lennél terhes?
Amúgy olyankor semmi más teendő nincs, mint beszedni a levél többi darabját és védekezni a következő menstruációig.
valószínűleg kicsit összezavarodik a ciklusod, a tablettaszedés szünetében is számíts valamiféle maszatolásra.
a következő hónap már valószínűleg rendben lesz
Szerintetek mikor csináljak tesztet? így, hogy megjött, nem szeretnék dokihoz menni, nem is látna még semmit.
De fáj kicsit a cicim is meg a hasam is :/
Meg most mikor elfogy a tabi akkor megint meg fog nekem jönni?
Ahh... Nem szeretem a kételyeket :(
Köszönjük szépen, már sokkal jobban van szerencsére :)
Ám nekem megjött most a vérzésem.
Jobbulást kívánok Anyukádnak!
72 órán belül bevehettél volna sürgősségi fogamzásgátlót.
Mi a teendő?
Parázni és tesztelni.
Nincs olyan, hogy utazás miatt nem tudtad bevenni.
Más sem hagyja abba, ha nyaralni megy.
Erre mindig gondot kell fordítani. Tartsd a pénztárscádban , az mindig nálad van.
Sziasztok. Arra lennék kíváncsi, hogy a levél 2. hetében az utolsó két tablettát utazás miatt nem tudtam bevenni, viszont előtte való napon együtt voltunk párommal.
Az oké, hogy ebben az időben védekezni kell, de az az egy aktussal mi lesz?
Mekkora esélye van annak, hogy terhes leszek?
További ajánlott fórumok:
- Jangee fogamzásgátló tabletta
- Escapelle tablettával esemény utáni fogamzásgátlás után nem jön meg a vérzésem. Meddig várhatok, mi történhet?
- Kimaradt 2 szem Mercilon fogamzásgátló, mi a teendő?
- Esett közületek valaki úgy teherbe, hogy kimaradt egy vagy esetleg több fogamzásgátló tabletta?
- Ha a fogamzásgátlóból a 3. és a 4. tablettát nem vettem be, akkor folytathatom még ezt a hónapot? Vagy ilyenkor mi a teendő?
- Mi a teendö, ha véletlenül bevettem a holnapi fogamzásgátló tablettámat?