Mi a tapasztalatotok a Gracial nevű fogamzásgátlóról? (beszélgetés)
8. beva75
2016. dec. 28. 11:59
Ingyen elvihető egy hónapra való Gracial váltás miatt , Bp. 17. ker.
7. Assua
2014. dec. 19. 13:53
En is Gracialt szedtem. En meg voltam vele elegedve, semmi mellekhatasa nem volt nalam. Elotte valo fogamzasgatlotol kozti verzesem volt es ezert kaptam a Gracialt. Megszuntette a kozti verzesemet.
2014. nov. 3. 18:54
2 HAVI GRACIAL ELADÓ! 2016 július a lejárata!
Budapesten személyesen át tudom adni.
wefoundlove1990@gmail.com-ra írj ha érdekel.
5. Évike88
2013. aug. 30. 19:13
Sziasztok.
Én Gracialt szedek pontosan 6 napja és hányingerem van és gyenge vagyok tőle nagyon és étvágyam sincsen :( Meddig tart ez az időszak?? :( Most ugye a kék tabikat szedem és vasárnaptól kezdem el szedni a fehér tabikat. Kérlek szépen válaszoljatok nekem. Nagyon rossz ez a hányinger 6 napja mióta elkezdtem szedni :( Köszönöm szépen előre is a választ.
4. Kingling
2012. aug. 6. 12:08
Na a libidómat Nekems is tönkre vágta a Gracial.....:(
3. tinendo
2008. nov. 21. 13:20
Én is ezt szedtem a szülésemet megelőzőleg, mellékhatás nem volt, Lodra-val ellentétben a libidóm pedig nem a béka segge alatt volt :D
2. Lodra
2008. nov. 21. 09:56
szia!
én graciált szedek már egy ideje, mint fogigátló semmi bajom vele, semmi mellékhatás kivéve hogy a libidóm a béka segge alatt van... bár ennek nem igazán örülök...
1. 7844efd67c
2008. okt. 17. 08:09
Sziasztok!Én eddig a Tri-Regolt szedtem,de sok rosszat hallottam róla.Váltanék,a sok közül ezt választanám.Mi a véleményetek?Persze dokival is egyeztetnék,de a tapasztalat a legjobb forrás.Köszi.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról?
- Ismeri valaki a Jeanine nevű fogamzásgátlót?Mik a tapasztalatok?
- Szed valaki Gracial fogamzásgátlót?
- A Gracialról váltanom kell Symicia fogamzásgátlóra. Mi a véleményetek róla?
- Gracial fogamzásgátlót azért nem lehet kani, mert megszűnik?
- Valakinek van valami tapasztalata a Ditinell nevű fogamzásgátlóval kapcsolatban?