Mi a menete ha felnőtt dokihoz kell átmennem?Előre is kösz! (tudásbázis)
Szia!
Nálam ez úgy zajlott,h a gyermekorvos odaadta a papírkáimat és felírta mire vagyok allergiás,és ezzel kellett átsétálnom a felnőtt orvoshoz a rendelési idejében. Odaadtam neki a papírokat,beírt a számítógépes rendszerbe és kb ennyi volt.
bocs, egyszerre írtunk, nem is jutott eszembe, hogy miről lehet szó.
Először kérdezd meg, hogy tud-e téged is vállalni, mert meglehet, hogy nagyon nagy a betegköre, és nem tud újakat vállalni. Lehet, hogy ők megkérik hivatalból az előző háziorvosodtól a lapodat, nem kell visszamenned a régihez.
Kiválasztasz egyet, elmész hozzá, megkérdezed, hogy fogad-e. Amennyiben igen, valószínűleg írni fog egy kikérőt a régi orvosodnak, aki kiadja az addigi dokumentációt. Van, ahol ehhez a körhöz nem is ragaszkodnak, csak simán átvesznek.
Tehát: indulj el :)
Először is öltözz nagyon fel, mert hideg van.
Milyen kérdés ez? Nem tudsz egyedül elmenni hozzá? Akkor hívd át!
További ajánlott fórumok:
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- Indigó felnőttek! Kérlek írj, ha tudod magadról, hogy az vagy, de akkor is, ha még csak gyanakszol!
- Van két felnőtt és egy kiskorú gyermekem és szeretném a családi házunk felét rájuk íratni vagy nekik ajándékozni, mi ennek a menete?
- Van valaki aki a T-home-nak fizet a gázért vagy a villanyért? Érdemes átmennem?