Mi a jó ajándék? Ti mennyit adnátok egy minőségibb ajándékért? (beszélgetés)
Soha nem néztem meg azt a DVD-t, amit kaptunk :D
Fotót meg direkt nem is kértem.
Bocs, de a legunalmasabb lehetőségeket soroltad fel, ezek a legfantáziátlanabb lehetőségek, és ezek bárhol kaphatóak.
Sosem vennék ilyet, az ajándékban pont az a jó hogy az ajándékozottnak szól. Ha ilyen csomagot kapnék, rögtön tudnám, hogy semmilyen energia nem lett a vásárlásába belefeccölve...
Egesz biztosan nem fizetnék ezért, hogy csomagban vegyem meg dragabban, amit en is meg tudok venni es osszeallitani magamnak.
Kezmuves, egyedibb termekekert szivesen adok ki penzt. Pl babaruha, tipego halozsak, ovis termékek a helyi varronotol vagy hazi szorp, lekvar, kecskesajt.
De arra nem aldoznék, hogy barmilyen uzletben kaphato termekert plusz penzt fizessek, mert vki beteszi egy dobozba.
Most annyira röhögök, hogy a kutya kiugrott a kosarából és iderohant megnézni, mi bajom van 😂😂😂
Bssszki, láttál te már magaslest? Az esernyőd nem nyílna ki, nem hogy egy ejtőernyő 😂😂😂
Amikor én ugrottam, előttünk ugrott egy oktató és fotózott. 100 évre titkosítottam a felvételeket 😂
Linda, sok sztorit hallottam az oktatóktól .....🙃
Tavaly egy hoxa tagtól (aki egyébként már tizenêve barátnőm) egyedi, személyre szóló gömböket kaptunk (párom is)
Gyönyörűséges! Az olyanokat szeretem ami személyes. Ha neked az, akkor az. :)
Megnéztem!
Most már tudom:DDDD
Egy tapasztalthoz vagy "csatolva".
Így ugrotok együtt. Ketten egy ernyővel.
A férjem minden évben vesz nekem karácsonykor angyalkát:D Azokat szeretem, de csak tőle;)
A tavalyi karácsonyra rénszarvast is kaptam, a barátnőmtől meg egy manót...
"tandem ugrásról beszélsz"
Ez is repülő?
Lehet, hogy nem értem a fogalmat;)
Na, megnéztem. Ha nem lehet egyedül, akkor így is jó;)
De úgy sem fogok ugrani, mert a fiúk nem engednek.
Ifjú lányka koromban a szüleim nem engedték, most meg a férjem és a gyerek...
Pedig régen járhattam volna tanfolyamra és tényleg egyedül ugorhattam volna.
Egyszer egy versenyemen megkérdezték, hogy akarok e kaszkadőr lenni, de oda sem engedtek a szüleim:(
Azt hiszem max. a tankvezetés jöhet szóba:DDD
További ajánlott fórumok:
- Miért ad egy férfi csokit ajándékba egy kolléganőnek?
- Milyen köszönő ajándékot adnátok az esküvőn a vendégeknek?
- Milyen karácsonyi ajándékot adnátok 13 és 10 éves fiúknak?
- 10 éve nem látott 42 éves unokanővérnek milyen ajándékot adnátok?
- 14 éves lánygyermeknek milyen szülinapi ajándékot adnátok?
- Mikor érkeznek a nevesebb, minőségibb boltokba az új őszi kollekciók? Mikor érdemes elindulni megnézni?