10 éve nem látott 42 éves unokanővérnek milyen ajándékot adnátok? (beszélgetés)
Köszi mindenkinek!
Szerdán jönnek majd. Valaki javasolta a bögréket. Mindenkinek veszek 1-1 bögrét, meg a tasakba 1-1 valami csokit. Még a kaját kéne kitalálni. Valami kínálgatós sütit pogácsára gondoltam. De lehet kéne édes süti is?
Hagyjad! Te nyugodtan hagyd.
Én viszont szeretem és használom is. Azért javasoltam mert jónak tartom. Kérdezte, válaszoltam úgy, ahogy jónak láttam.
Nem vagyunk egyformák, nem tudtad?!
Nekem ez a véleményem neked az. Nehogy már leoltsd az embereket ismeretlenül egy vélemény miatt. Nagyon frusztrálsz lehetsz így karácsony másnapján. Pihend ki magad:)
Ahogy előttem is írták nem kell túlbonyolítani.
Csoki, pezsgő vagy bor, karácsonyi süti, szaloncukor - ennyi.
Nem találkoztatok 10 éve, már egyáltalán az nagy dolog, hogy ajándékot akarsz neki adni! Ne lepődj meg, ha Te viszont nem kapsz semmit!
Amúgy ez a karácsonyi felesleges ajándékozgatás szerintem akkora marhaság!
Közvetlen családtagok - közeli barátok között OK, de a huszadik unokatestvérnek...
Hagyjuk már ezeket a kézműves szappanokat.
10 éve nem találkoztak, azt sem tudja milyen pipere cuccokat használ.
Nekem pl. elég száraz és érzékeny a bőröm, csak egyféle szappant használok.
Jó pár éve kaptam valami céges karácsonyon kézműves, kecsketejes, stb. szappant. Büdös volt, de legalább rossz.
A kukában végezte.
Csoki, kávé, tea, bor, meg ilyenek.
A kézműves szappan is jópofa, ahogy írták.
Ha rólam lenne szó, én pl. a Lindt csokinak nagyon örülnék.
Mi úgy szoktuk, hogy egy ajándék szatyorba teszünk több apróságot, pl. pezsgő vagy bor, csokikat, jó szaloncukrot, karácsonyi sütiket szép csomagolásba, pl. puszedli, gyümölcskenyér, stb., valamint apró díszeket (hógömb, karácsonyfára díszeket, stb.)
Ma és holnap is pont ilyet ajándékozunk a hozzánk érkező vendégeknek. Persze, ha van valami amit kifejezetten tudunk, hogy szeretnek, akkor olyat is kapnak. Pl a nénikém szereti a marcipánt, a banános csokikat és a mentolos csokit, így az lesz a táskában a többi mellett.
Tehát, én ilyet csinálnék a. A picinek valami most divatos apróságot is tennék a csomagba. A mai kis vendégünk oda van a jégvarázsért, így a szatyorban volt Elzás kesztyű, Elzás villogó labda. Valami ilyesmi esetleg, bár már nem tudsz nagyon ilyeneket vásárolni...
További ajánlott fórumok:
- Tudsz venni ajándékot a gyermekeidnek Karácsonyra?
- Mit tennél, ha kapnál egy olyan ajándékot, amit nem neked szántak?
- Milyen köszönő ajándékot adnátok az esküvőn a vendégeknek?
- Milyen karácsonyi ajándékot adnátok 13 és 10 éves fiúknak?
- 14 éves lánygyermeknek milyen szülinapi ajándékot adnátok?
- Milyen búcsúajándékot adnátok a kollékáknak? Én megyek el és 4 csajnak szeretnék valami apró kedvességet adni.