Mézeskalács recept. (beszélgetés)
Szerintem nem lesz gond!
én úgy szoktam csinálni ,hogy egy kicsit darabot levágok és kinyújtom, a többi marad a hűtőben .... mire a fiam kinyomja a formákat... :)
Szóval kevésbé ragad :)
Köszi szépen mindenkinek!
Lenne egy kérdésem: ha több ideig pihentetem a hűtőben, mint a recept írja, akkor az ront a sütin?
Mert ha pl. ma este megcsinálom a tésztát és a recept szerint 12 órát kell pihentetni, de én csak délután tudom szaggatni-sütni, akkor az gond?
Bocsi, ha nevetséges a kérdés, de kezdő süti-készítő vagyok..
Tudom, hogy tele van mézeskalács receptekkel a net és itt a Hoxán is találtam sokat, de pont ezért nem tudom melyikkel próbálkozzak-most akarok először sütni (közösen két éves kislányommal).
Előre köszönök minden segítséget!
Ebből az tészta mennyiségből, nagyon sok lesz!
Én csak fél adagot készítettem, és abból is 60 db lett!
Szerencsére a család gyorsan ette, ezért nem kellett annyit díszítenem:)
Köszi!
tojást.
Szia!
Én tegnap előtt sütöttem, és másnapra megis puhult, nagyon fincsi lett. A Naplómba is feltettem.
Ha gondolod átküldöm az elérhetőséget.
További ajánlott fórumok:
- Megtaláltam! A tökéletes, puha mézeskalács receptje
- Fincsi mézeskalács receptet szeretnék, ki tud ilyet?
- Melyik a legegyszerűbb és leggyorsabb mézeskalács recept?
- Tejtermék mentes mézeskalács receptet tudnátok nekem küldeni?
- Tudtok olyan mézeskalács receptet, ami pár nap múlva puha?
- Most sütjük a mézeskalácsot. Eddig mindig kő kemény lett. Ez új recept, állítólag megpuhul. Van valami egyéb trükk, hogy puha maradjon?