Mestruáció - Covid vagy baba? (beszélgetés)
Szintén a Covidra gondolnék.
Én is tapasztaltam olyat, hogy ha valami miatt egyszer korábban jött meg, akkor a következő alkalommal késett, mintha kompenzálna valahogy a szervezetem. De a Covid sokak ciklusát összezavarta.
Elég valószínű hogy a COVID miatt zavarodott meg a ciklusod. Én mióta felvettem az oltásokat nem tud beállni a régire😕
Biztos nem baba, főleg hogy védekeztek és két teszt is negatív, ezen ne aggódj!
Sziasztok,
5 napja késik a menzeszem és jelét sem érzem. Már 2 tesztet is csináltam egyet tegnap du, egyet ma reggel. Digitális clearblue tesztek voltak, elvileg ez egy megbízható teszt… mindkettő negatív! Nőgyógyásznál is voltam nagyjából ennek a ciklusnak a közepen, szűrővizsgálat volt, ott minden rendben volt. Pici gyermekünk van, nagyon nem szeretnénk most babát, egyébként védekezünk is gumival, de már teljesen összezavarodtam. Ugye nem baba van a dologban? Sosem szokott késni!
Viszont egy hónappal ezelőtt covidosak voltunk, ekkor meg is jött a coviddal együtt 28 helyett 24 napra és tovább megvolt mint a szokásos. Késhet ennyit a covid miatt? Vagy mi történik?🥺
További ajánlott fórumok:
- Mi okozhat mestruácios zavart?
- Tüdőbetegség, megfázás vagy Covid?
- Rendszertelen mestruáció- mit lehet tenni?
- Szülés után mikor kezdődik a mestruáció?
- Mitől jön meg a mestruáció szoptatás alatt? Kislányom 5, 5 hós és kizárólag anyatejes!
- Késik a mestruácium 5 napja, teszt negatív, gyógyszert nem szedek, babát szeretnénk. Mitől lehet?