Mért nem tudok képet feltölteni sehová, még ide a honlapra se? Eddig ment. (tudásbázis kérdés)
Köszi :)
Örülök, hogy van még aki egyetért velem és hisz!
a Paint egy rajzprogram (Start-kellékekben található ;))
Lehet h azelőtt azért nem kell használni,mert talán már felbontású volt a kép amit feltöltöttél. Ezentúl Paintezzél, nem bonyolult. Igaz? :)
Kedves Zita!
Én ugyan nem tudom, hogy mi az a Paint, de az útmutatásod alapján csináltam valamit és képzeld el, jóóóó lett :) :)
Nagyon szépen köszönöm!
(Tudod Én már "öreg" vagyok, nem értek ezekhez az "izékhez" csak amikor az első fotókat betettem, semmi ilyesmit nem kellett csinálni, simán kiválasztottam és kész is volt, lehet, hogy hülyülök???) Mégegyszer köszönöm: Üdv.: Fiti
a legegyszerübb (mivel Paint van minden gépen)
Tehát:
- paintben szerkesztés---fájl beillesztése
- kép menüben nyújtás/döntés
- csak a nyújtás (felső) részt kell kitölteni. pl ha visszavesztek 50%ra akkor az már fele méret az már lehet h jó is..... A lényeg h vízsintesnél meg függőlegesnél ugyanazt a százalékot adjátok meg,mert különben torz lesz a kép! Sok sikert :)
Most újra megpróbáltam, mindent ugyanúgy csináltam mint az eddig feltöltött képeknél, de most azt írja ki, hogy:
"Hiba történt a feltöltéskor"
Tehát a mai napon sem sikerült :(
én is ezt kérdezném... a hétvégén letöltöttem egyszép képet a naplóm fejlécére, mikor kiprobáltam megvolt.. mikor este nézem: sehol
s még probáltam más képpel is ,avval is pont így jártam: megjelenik , s pár perc múlva sehol..
További ajánlott fórumok:
- Van olyan képszerkesztő program vagy oldal, ahol több képet tudok feltölteni egy lesz belőle?
- Nem tudok képeket feltölteni a Facebook-ra, segítenétek?
- Miért nem tudok képeket feltölteni az oldalamra?
- Nem tudok képeket feltölteni az iwiwre, mit csináljak, akárhogy próbálom nem megy?
- Hogyan tudok olyan képet feltölteni ide, ami nem jpeg, hanem bmp. fájl? Vagy hogy tudom átváltoztatni?
- Nem tudok feltölteni képet a honlapra, mindig hibát észlel.Mi lehet az oka?