Merengés (beszélgetés)
Elmúlt a tűz, van ilyen. Próbáljátok megbeszélni, ha párod is szeret menni fog.
Mi nem tudjuk az ilyesmit megbeszélni, úgyhogy megszoksz vagy megszöksz. :) Mi még együtt vagyunk.
Hány évesek vagytok?
Mi 28 éve vagyunk együtt, és persze, hogy van ami idegesít, de se nem jobban, se nem kevésbé, mint eddig. Tudja jól, hogy mik ezek, de szerintem csak mókásnak tartja, ahogy forgatom miatta a szemem :DDD.
Egyébként meg egyik sem olyan, amivel nem lehet együtt élni...
Én mindig arra gondolok, hogy mennyire hiányozna, ha nem csinálná ezt soha többet...
Imádom a férjemet, de természetesen engem is idegesít jó pár szokása, de emellett szórakoztat is, hogy ilyen.
Így ha épp rossz napom van és különösen idegesít valamivel, akkor arra gondolok, hogy belehalnék, ha nem bosszankodhatnék újra és újra ilyeneken;)
Ezt így 33 éve 8 hónap és 2 nap ismeretség után mondom....
Szerintetek mitől van az, hogy egyre jobban idegesítenek párom rossz szokásai? Egyre többet bosszankodom rajta. Úgy érzem szeretem, nem tudnék, vagyis nem akarnék nélküle lenni. De egyre jobban zavarnak rossz tulajdonságai. Kölcsönös egyébként, mert őt is az enyém
Oda- vissza bántjuk egymást, miközben szeretjük is a másikat. Miért lehet ez? 😥 Hogyan lépjünk túl ezen?