Menzesz gond (beszélgetés)

12. 5236d12e25 (válaszként erre: 11. - Kolibri)
2013. nov. 28. 17:53

Nincs időm egyszerűen, ma sem volt, holnap sem :(

Ma nagyon minimálisat vérezgettem csak, kevesebbet mint tegnap.

Persze igen feszült vagyok és ideges,de ez akkor sem magyarázza a dolgot.

Kint még nincs orvosom,nem is tudnék menni a munkám miatt. Semmi szabadidőm nincs.

A merckformint lassan 1 éve szedem, és bár próbálok oda figyelni az étkezésre állandó hasmenésem van. Hozzáteszem gyógyszer előtt is napi szinten volt.

2013. nov. 28. 14:22

Szerintem,foleg azert,mert kulfoldre mesz,mindenkepp idot kellene szakitanod a dokira. En is metforminos vagyok,hala Istennek 2 gyerekkel. Ilyen gondom nekem nem volt, csak olyan szokott lenni,hogy mindig elobb jon meg...rovidek a ciklusaim nagyon. A metformin elott pedig egyre hosszabb ideig nem jott meg,mig vegul nem is menstrualtam egyaltalan.

Ha kulfoldon nincs kihez jarnod (nogyogyasz),akkor jobb lenne biztosra menned,hogu ezt a verezgetest mi okozza.

10. d'moni
2013. nov. 27. 22:17
Szedj barátcserjét, de ne akármilyen vackot és ne Zafír barátcserjét, hanem írass fel orvossal, vagy kérdezd meg patikában kapható e vény nélkül. Rendezi a ciklusod, igaz 3 hónapig légy türelmes.
2013. nov. 27. 21:51

Tehát még egyszer írom, voltam orvosnál a pco és IR problémával. Rendszeresen járok orvoshoz ez miatt és sok más egyébb miatt is majdnem minden 2. hónapban.

A probléma: ebben a hónapban 2x jön meg, ami nem elöszőr fordulna elő, de nem így, 6 nappal ezelőtt múlt el a menzeszem és ma ismét neki álltam vérezgetni.

Nem tudok már orvoshoz menni, mivel rengeteg az intézni valóm, és szombaton már indulok külföldre.

Az érdekel(t) járt e valaki így pco mellett.

8. 5236d12e25 (válaszként erre: 6. - Ina87)
2013. nov. 27. 21:44

Köszönöm, de látom nagyon nem olvassátok el rendesen amit írtam.

A menzeszem minden hónapban meg van bár nem napra pontosan.

Ebben a hónapban 2x jön meg, 6 nappal ezelőtt múlt el.

Ez a gondom jelenleg.

2013. nov. 27. 21:07
Amugy nem csak a nögyogyászodal kellene beszélned hanem az álltalános orvosodal is.
6. ina87 (válaszként erre: 1. - 5236d12e25)
2013. nov. 27. 21:03
Mindenkép orvos,ő tud adni gyogyszert ami meg indija a vérzést,test mozgás és diéta segit,azért rendszertelen és azért marad el,amugy az orvos feltud világositani e téren,amugy talán ezis közre játszik a gyerek dologba...
5. 5236d12e25 (válaszként erre: 3. - 66429b468f)
2013. nov. 27. 14:15
Nem távgyógyítást kértem hanem ötletet, tapasztalat megosztást járt e valaki hasonlóan.
4. 5236d12e25 (válaszként erre: 2. - Csimpokomon)
2013. nov. 27. 14:06
De igen ezeken túl vagyok. Merckformint szedek,napi 2x 500mg és Inofolicot is már szeptember óta stb stb. Próbálok oda figyelni és fogyni.
2013. nov. 27. 14:03
Hoxás távgyógyítás?
2. Csimpokomon (válaszként erre: 1. - 5236d12e25)
2013. nov. 27. 13:59
Orvos!!! Az IR-re nem kaptál esetleg gyógyszert? Diéta? Testmozgás?
2013. nov. 27. 13:56

Sziasztok!

Elsősorban Pco-sok véleménye érdekelne mert nekem is ez van Ir-rel együtt.

Régen sem volt soha teljesen pontos a menzeszem tehát vagy 2 hetet késett vagy előbb jött pár nappal, de olyan is volt hogy hó elején és végén is megjött. Ebben az évben 2x fordult elő hogy több mint 1 hónapot kimaradt.

Viszont ebben a hónapban 13.-án barnáztam 15.-20-ig rendesen megjött.21.-22-23.-án együtt is voltunk párommal.Most hétfőn elkezdett fájni kicsit a hasam mint mielőtt megjön, ma viszont úgy fest ismét megjön.

Lassan 1 éve próbálkozunk a pocaklakón, de tudom hogy az eredményeim nagyon rosszak, az orvos szerint esélyem sincs természetes úton spontán teherbeesnem.

Orvoshoz sajnos nem tudok már elszaladni, rengeteg a dolgom és szombaton már indulok vissza külföldre.

Valami ötlet?

Köszi

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook