Menyaszonyi ruha a második eskühöz (beszélgetés)
Most már csak az a kérdés,hogy a páromnak milyen ruhát vegyünk vagy kölcsönözzünk mert ehhez a ruhához nem mindegy hogy rajta is mi van.Mivelhogy neki nem akarom megmutatni a ruhának még a képét sem,ezért rá kell majd vezessem,hogy neki milyen kellene.
Egyébként köszi a véleményeket,azt hiszem rábeszéltetek.
Nálunk pont így volt.A párom komplett családja,és az Én részemről meg 10-en szóval csak a szűk család.
Szerintem vedd fel a ruhát,nagyon szép.Én nem törődtem ki mit mond,miért esküdtem volna krémszínű kosztümben,egy botlás miatt,amiből még gyerek sem született.
Vedd fel a ruhá!!!:-)
Mindkettőnknek a második esküvője lesz.Nekem az első külföldön volt,az én családomból csak az anyukám volt ott.
A párom meg éppen nem volt a szüleivel beszélő viszonyban az első házasságkötésénél így náluk a két tanún kívül senki sem volt ott.
Most az ő családja kompletten ott lenne,az én családomból már csak a nagymamám,-szüleim meghaltak,a tesómmal nem beszélek-,és az összes barát.
Szóval igy lenne..
Szerintem, nagyon szép. Mielőtt megnyitottam az adatlapot féltem, hogy a "nem fehér" ekrü lesz, de így csak azt mondhatom: hajrá!
Nem biztos, hogy mindenkinek az első férje az IGAZI. HA másodszorra találja meg, akkor az az eskü HATALMAS esemény. Meg kell koronázni egy gyönyörű ruhával, ami ha nem fehér és nincs fátyol, akármilyen nagyszabású is lehet.
Gratulálok!
Szia!
Ez tényleg gyönyörű ruha! Szerintem nyugodtan felveheted az eskűvőre.
Szia:)
Szerintem nagyon szép a ruha,ha tetszik miért ne?
Én a 2. esküvőmön is hófehér ruhában voltam,nem érdekelt ,hogy ki mit gondolt,a férjemnek ez volt az első esküvője és úgy gondoltam megtisztelem azzal,hogy fehérben leszek.
Gyönyörű a ruha.Sok boldogságot!:-)
Szia!
Szerintem nagyon szép a ruha.Ha nagy esküvő lesz akkor jó választás, ha kicsi akkor szerintem, túlzás.
Szia!
Szerintem gyönyörű. Nem valami visszafogott, az igaz:) Te tudod mekkora esküvő lesz, szerintem attól is függ.
További ajánlott fórumok:
- ~~~dupla szólánc~~~ két szót kell írni, az ELSŐT az utolsó befejező betűjével a MÁSODIKAT az első utolsójával
- Szólánc - Az utolsó szó második betűjével írj értelmes szavakat
- Három betűs szavak/lehet rövidítés is/a második betű abc-ben
- Mondat játék - Az első mondat második szavával kezdj új mondatot
- Összetett szavak, az első betűvel kezdődik a második is -Pl:TornaTanár, becsületbíró stb.
- Még a menyaszonyi körömlakk sem kopott le de már válunk