Mensi után 2 nappal a teszt nega lett, csináljak még egy tesztet pár nap múlva, vagy kizárható a terhesség? (tudásbázis kérdés)
Akkor még is mensi volt 27-én. Tudom, hogy nem olyan volt mint ami szokott lenni, de előfordul az ilyen. Minden mensi más és ezt csak akkor vesszük észre, amikor babát akarunk és figyeljük magunkat.....
igen. csütörtökön,de az is nega lett. ugyhogy valami más van a dologban.. :(
Na, csináltál azóta újabb tesztet? :)
Nem tudom miért kéne gyakorolnom leírni a NEGATÍV szót.. azért mert röviditek még nem jelenti azt hogy nem tudom leírni!!
Csinálj tesztet még! Kábé egy hét múlva! Hátha pozi lesz a teszt! :)De ha nega,akkor se légy szomorú! Amig pozi lesz a teszt,addig gyakorold,hogyan kell leirni a negativ szót! Nem nagy meló ám :)
Süsdmeg nekem nem mutatta ki, és mégis!
tudatosan nem probálkozunk. :) de természetesen nagy lenne az öröm ha lenne baba. délelött óta enyhe olyan "megjönn" érzésem van.. ilyen szokott lenni? hanem,akor más van a tésztában.. :(
Esetleg tudsz neten is rendelni (aukciós oldalról) 10-es érzékenységű tesztet, 75-85 Ft darabja! Még se 800 Ft, az ráadásul csak 25-ös érzékenységű....
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem az mensi volt 27-én. Az, hogy nem szokott ilyen lenni, az sokszor lesz, ha próbálkoztok. Én már mindent produkáltam. Minden mensi más. Ha hétvégén még mindig nega a teszt, akkor nyugottan behúzhatod 27-re a mensit.
még annyi kérdés,hogy melyik teszt jobb? a csík vagy a digitális?
Szia.
De jó :) akkor utolag is gratulálokhoz hozzá! én inkább nem tesztelgetek folyamatosan,megcsinálom hétvégén,ha akoris nega akkor más baj van.. :( de addig is reménykedem. kösszi. :)
Szia!
Én folyamatosan csináltam a teszteket, mind negatív lett.Jól elszomorodtam aztán feladtam a tesztelgetést.Egyszer rosszul lettem a munkahelyemen , csináltunk egy tesztet ami egyértelműen kimutatta hogy pici van a pociban.(27-én volt féléves:))
De pár hónapon keresztül barnás folyásom volt azokon a napokon amikor meg kellett volna jönnie.
Nagyon szorítok neked!:))
:) meglátjuk mi lesz. hétvégén tesztelek,majd megírom mi lett az eredmény.. de remélem jó hírel jövök.. :)
Várd meg a szombatot-vasárnapot mindenképp.. És a hajnali/reggeli vizeletből csináld..
Én is megcsináltam előbb, az se volt egyértelmű.. Eléggé le tudja lombozni az embert.. :(
Tudom, sok tesztre azt írják, hogy kimutatja egyből. Hát nekem nem..
Nem akarlak hamis ábrándba kergetni, de a barátnőmnek is volt pecsételős barna vérzése, mikor fogant a bébi.. :) 1 napig tartott nála..
én nem szedek semmit,ugyhogy nincs mi késleltesse nekem.
Ja, értem. Bármi lehet. :)
27.én elvileg igen.. de nem teljesen olyan volt mint a mensim szokott. mensi előtt sosem szoktam barnázni,most pedig előtte 1 nappal egésznap volt.kevesebb is volt a vérzés,és az 5 nap helyett 2 napig tartott.. az elő jele sem olyan volt mint mindig szokott.. egy nappal előtte feszkos szoktam lenni,és elöző este már szoktam érezni a hasfájást. most semmi nem volt. tegnap teszteltem de nega. én is hallotam már olyat hogy vkinek csak 1 hét után mutatta ki pl., ugyhogy még nem dobom el az esélyét,szombaton tesztelek. :)
Szia! én is szept. 1-re nem vártam. De nekem is negatív a teszt. Viszont szedek utrot és sajnos az is késleltetheti, ha jól olvastam.
Most akkor mégis megjött, nem?
Nem értem.
Dehogynem. Elmaradás után két nappal már este is erősen kimutatja.
Szerintem nem terhes.
:)
Így már értem :)
Nekem most már 1 hete késik, ma veszek tesztet... :D
Bár én még nem akarom megcsinálni, szívem szerint várnék 1-2 hetet :D Csak, hogy biztos 2 csíkocska legyen :)
Csinálj néhány nap múlva egy új tesztet :)
szombaton lesz egy hete hogy késik ( ha késni fog) ugyhogy szombaton reggel tesztelek egyet.!! :)
Dejó,gratulálok. :) igenigen,csak olyan rossz a várakozás hogy nem tudom mi van.. :(
Nekem is negatív lett mensi kimaradás után pár nappal.
A kimaradás után 1 héttel viszont egyértelműen pozitív.. Most 5 hetes kismama vagyok :D Várj még pár napot :)
te abból melyiket vetted? mert látom hogy van belőle 2 fajta.. a tesztcsík és a tesztpen. vagy mindegy melyiket veszem ?
vegyél xepilt. Az ugyan 25ös erősségű, de viszonylag olcsó, nem gond ha naponta ismételsz...
óóóóó, persze elsőből.
Akkor nyugi! Délutániból tényleg nem elvárható, hogy kimutassa!!
köszönöm,ezt fogom tenni. :) nagyon szeretném ha pozi lenne. :)
én Medi-Lab-ot vettem. mivel az első tesztem,így nem tudtam melyiket vegyem,ezt mondták. de lehet hogy a clear blue-t kellet volna,arra mondják nagyon sokan hogy az tényleg kimutatja már az elejétől fogva. állitolag míg más teszt már pozítivat mutat,a Medi-Lab még mindig negát. te első vizeletből csináltad a tesztet? én nem reggel hanem délelött csináltam,ugy kb a 3.-4. ből,lehet ez a gond is hogy negát mutatott?
bocsi Kukacc elírtam. az elmaradt mensi után csináltam 2 nappal és nega lett. szeptember 1.-jén kellet volna megjönnie ( eddig mindig egy időben jött meg) erre megjött augusztus 27.-én. elöző nap egésznap barna folyásom volt,2 napig tartott a mensi. azótaa se se semmi.
További ajánlott fórumok: