Mennyit keres egy irodai asszisztens? (beszélgetés)
Köszönöm, hogy írtatok sokat segítettetek!
Hát majd meglátjuk,jövő hétre megbeszéltünk egy személyes találkozót majd kiderül ott mi lesz!
Hát igen, ha ez netto, tényleg szép összeg.
Még én is hozzátennék egy 6 ezer forintos kajajegyet. Ja és én 6,5 órában dolgozok, fél óra kajaszünet, szóval én sem panaszkodok a havi 90-ért.
Az sem mindegy, hogy hol van a cég.
Vidék, Budapest, Bp vonzáskörzete, nagyobb város, stb.
Szia!
Én értékesítési asszisztens vagyok, és a kezdőm volt nettó 80 ezer, három hónap után persze emelték.
attól füg, miylen a cég.
Multi, vagy csak egy pici cég? És milyen területen lennél irodai assisztens?
Ha szóba kerül a fizetés, legyél picit pofátlan, persze még a reális keretek között.
És persze nettót mondj. Én is azt mondtam, mikor kérdezték.
Mielőtt összeget mondanak, kérdezz rá, vannak-e egyéb juttatások. Bejárási támogatás, étkezési jegy, üdülési csekk, beiskolázási támogatás satöbbi.
Mivel most van munkahelyed, légy picit merész a fizetéssel kapcsolatban.
Cégtől függ.
80-150 között mozog általában a fizetés.
Sziasztok!
Kaptam egy állásajánlatot és érdekelne, hogy mennyit keres egy irodai asszisztens? A mostani munkahelyemmel meg vagyok elégedve, viszont vonzó számomra ez az új lehetőség is,és érdekelne, hogy anyagilag mennyivel járnék jobban v. rosszabbul!
További ajánlott fórumok:
- Gyógyszertári asszisztensek mennyit keresnek megyeszékhelyen(nem Pesten)?Érdemes annak tanulni? Mennyire jó szakma?
- Mennyit keres most egy pedagógiai asszisztens?
- Mennyit kereshet egy banki üzletkötó asszisztens?
- Mennyit keres egy asszisztens háziorvos mellett? (légyszi csak az írjon aki biztosan tudja)
- Gyógyszertári asszisztens mennyit keres?
- Mit csinál egy jogi asszisztens és mennyit keres?