Mennyit érhet egy több mint 100 éves könyv? (beszélgetés)
Tényleg attól függ, milyen a könyv.
Nekem csak ránézésre kínált tavaly egy antikvárius 18 ezret Vörösmarty 8 kötetnyi összes műveiért, pedig le sem vette a polcról, nem is látta, hogy az aranyozott keménypapír-kötésű könyv lapjainak a széle is aranyozott, és hogy 1884-85-ben adta ki Méhner Vilmos.
Persze, nem adtam. S milyen jól tettem! Most látom a NET-en, hogy egy antikvárium 120 ezerért kínálja!
hat az sok mindentol fugg, pl. hogy mennyi van belole a piacon.
Azonkivul milyen nyelven irodott, milyen mu stb.
Ahogy irtak is, mindenkeppen nezz korul a neten. Ha valaki keresi, akkor rendes penzt is kaphatsz erte.
Meg esetleg rakd fel ebay-re minimum arral, akkor nem kell elkotyavetyelned, ha nem adnak erte eleget.
próbálj rákeresni a neten, vannak fenn antikváriumok online, nézd meg, hogy kapható-e az a könyv, későbbi kiadás, vagy éppen az a kiadás, és ha igen, mennyiért, illetve csak előjegyezhető-e
sokan fűznek szerintem hamis reményeket az idős könyveikhez, de sokszor a kor kevés értéket ad hozzá, ha maga a könyv nem ritka, és főképp nem keresett
További ajánlott fórumok:
- Versek és dalok (mint egy könyv)
- Segítsetek! 5 hós pici fiam nyelvén fehér foltok vannak, mintha valami lepedék lenne, mi lehet? Hívjam a dokit vagy ráérhet hétfőig? V
- Könyv, Könyv, és mégtöbb Könyv!
- A Noszty fiú esete Tóth Marival c.könyv ugyanaz, mint a film?
- Mennyit érhet ez az antik, régi könyv?
- Van egy több mint 100 éves cukorrépa darálónk...mennyit érhet kb? (öntöttvas, lábai fából készültek)