Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mennyit bír el a szeretet és a józan ész? Bíztatásra lenne szükségem fórum

Mennyit bír el a szeretet és a józan ész? Bíztatásra lenne szükségem (beszélgetés)

1 2
32. Petitange (válaszként erre: 30. - 31bc25d879)
2018. máj. 27. 22:18
Igen, 2 évig munkanélküli, utána szociális segély. Holnap kezd talált munkát pont most.
31. Petitange (válaszként erre: 30. - 31bc25d879)
2018. máj. 27. 22:18
Igen, 2 évig munkanélküli, utána szociális segély. Holnap kezd talált munkát pont most.
30. 31bc25d879 (válaszként erre: 15. - 12d083b51b)
2018. máj. 27. 07:23

Nekem sem gömbölyű a történet. Egy véleményem van amit leírtam. De más szóval: örüljön a fórumindító, hogy megszabadult a pasitól.

Egyébként Svájcban 2 évig is fizetik a semmit?

29. 31bc25d879 (válaszként erre: 16. - Panna anyuja)
2018. máj. 27. 07:21

Én is ismerek ilyet. 38 éves férfi. 3-4 évig vannak csajai aztán a lányok lelépnek mellőle mert semmit nem akar. Sem kimozdulni, sem előrelépni, sem eljegyzés, sem esküvő, sem semmit felmutatni. Egész nap távkapcsolóval a kezében fekszik. A lánynak elege lett, elköltözött.

És mennyi ilyen van. De hát könyörgöm 38 éves, férfi ember. Bennem több életenergia van:)

És egyébként még mindig a szüleivel él.

28. 31bc25d879 (válaszként erre: 1. - Petitange)
2018. máj. 27. 07:11

Kérhetsz hát:)

Én azt gondolom, hogy egy fiatal életerős férfi ne lógjon mások zsebén. Dolgozzon!

Nálam ez kiveri a biztosítékot. Vannak az ismeretségi körömben olyan családok, párok ahol a férfi nem dolgozik. Nem tűrném el az biztos!

Ne legyen lelkifurid és ne bántson, hogy kijött aminek ki kellett mert felgyűlt benned a tehetetlenség és frusztrált lettél.

Majd megtalálod a párod, fel a fejjel:)

27. csikil4ny (válaszként erre: 26. - Malacbefőtt)
2018. máj. 27. 07:02
Szerinted sem kell emberszámba venni, mert van rajta 5 plusz kiló? Nem attól bunkó a férje.
26. malacbefőtt (válaszként erre: 20. - 6360f9a5a8)
2018. máj. 27. 06:05
Előbb le kellene fogyni persze magadért...
25. Petitange (válaszként erre: 24. - 12d083b51b)
2018. máj. 26. 16:36
Biztosan nincs senkije. Az ideje nagy részét nálam töltötte.
24. 12d083b51b (válaszként erre: 22. - Petitange)
2018. máj. 26. 14:40

Úgy látom, igen-igen ragaszkodsz hozzá, és nagyon szeretnéd visszaállítani a korábbi kapcsolatot.

Oké! Indulj el, és menj el hozzá estére a lakására úgy, hogy előtte ne szólj neki hogy elindultál hozzá!!! Vigyél neki vacsorát, egy üveg bort, egy olyan meglepi terülj asztalkámat, ha már sohasincs elég pénze.

Majd aztán számolj be ide nekünk róla, hogy mit-kit is találtál a lakásában!!!

Kettőtök közül melyikőtök az, aki jobban meglepődött!! ???

23. csikil4ny (válaszként erre: 22. - Petitange)
2018. máj. 26. 11:05
Ez pont nem igaz, ajánlom Ági naplóját, csak azért, hogy lásd milyen az élet egy nem megfelelő partner mellett. Jobb mások tapasztalatából tanulni.
22. Petitange (válaszként erre: 20. - 6360f9a5a8)
2018. máj. 26. 10:40
Az a lényeg, hogy megoldjátok! Nem fordít hátat a problémáknak!
21. Smirnoff (válaszként erre: 20. - 6360f9a5a8)
2018. máj. 26. 10:15
De mégis a férjed.
2018. máj. 26. 07:42

Jól tetted hogy kipakoltad.!

Az én férjem is hasonló. Ha bajban vagyok magam alatt sosem vigasztal, csak megoldjuk és ennyi...

2018. máj. 26. 06:54

Azt írod, 2 éve vagytok együtt, de nem tudtok összeköltözni... vagyis csak együtt kavartok, de nem éltek együtt 2 éve. Egyáltalán voltál már a lakásán? Valóban úgy él, valóban olyan körülmények között él, mint ahogy mondja magáról?

Én egyetlen szavát sem hiszem az ilyen pasiknak. Ezekről szokott leginkább kiderülni, hogy boldog családi életet él, 2-3 gyerekkel, csak éppen az a kitekintgetős fajta, a feleség pedig tűr a gyerekek miatt... és ki tudja egyszerre hány barátnőt hülyít még rajtad kívül?

Egy percig sem bánkódnék utána, örülnék, hogy egyáltalán elzavartam, hülyítsen mást, élősködjön máson, ettől úgysem várhatsz semmi szépet és jót.

18. csikil4ny (válaszként erre: 5. - Petitange)
2018. máj. 25. 21:18

Ne haragudj, de te akinek van élete, tervei az mit keres egy olyan pasi mellett, aki nem tudja/akarja menedzselni a saját életét? Miért akarunk mi nő minden balfácánt megmenteni saját magától, aztán csodálkozunk a csődön? Hulljon a férgese!

Aki 30+ évesen nem tud bánni a pénzzel, az ezután sem fog, a többi intő jelről nem is beszélve.

2018. máj. 25. 19:14

Pontosan ezt éreztem, hogy ebből nem lesz semmi belátható időn belül és úgy éreztem, meg kell hoznom ezt a kegyetlenül nehéz döntést.

Egész nap semmihez nem volt semmi kedves, teljesen magam alatt vagyok. Koncentrálni sem tudok, sírtam. Meg vagyok ilyedve, normális ez? Én mindig ilyen nehezen viseltem a szakítást, bármi is volt az oka. Nagyon gyenge lélek vagyok :-(

2018. máj. 25. 15:54

Szerintem is minden ujjadra találsz másikat. Olyat aki szeret és veled tervez. Drukkolok. A volt pasid sajnos nem érett. Nagyon sok férfi el van a csajával és nem tervez bonyodalmakat magának esküvővel, meg gyerekekkel.

Egy barátnőm úgy megunta hogy folyton ilyen pasiai voltak, hogy amikor megisnmerkedett egy férfival, kerek perec megmondta neki hogy csak akkor megy el a következő randira, ha a férfi családalapítási céllal szeretne ismerkedni. Ha az ember lánya már elég idős, és a család a cél, nem kell szerintem óvatoskodnia. Jobb hogy vége. Lépj tovább.

15. 12d083b51b (válaszként erre: 1. - Petitange)
2018. máj. 25. 15:09

Nekem itt valami sántít. Svájci állampolgár, 2 éve segélyt kap, mert munkanélküli, de most kezdett bele egy új szakma tanulásába...

Nem nagyon vagyok benne a jogi dolgokban, de tudomásom szerint a magyar államtól ilyen támogatásokat magyar állampolgárok kapnak.

Azon kívül: ő hol lakik, ki fizeti ott a lakbért, rezsit, magyar segélyből ezt nem nagyon lehet fizetni. És még van neki internet is, amin keresztül tartjátok a kapcsolatot, azt is ki tudja fizetni, csak éppen a napi kaját szedi a te hűtődből, és nem is titkolja, hogy egyelőre nem akar szorosabb kapcsolatot veled: összeköltözést, közös jövőt...

És te itt pityeregsz, hogy megbántad, amiért kidobtad??? Honnét tudod, hogy rajtad kívül még hány nő van az életében, akiken élősködik????

Hagyd a fenébe! Csináltass magadnak egy új frizurát, vásárolj új cuccokat, és nézz szét: minden ujjadra 2 jobbat találsz!

13. 124637ff9b (válaszként erre: 6. - Smirnoff)
2018. máj. 25. 13:15
Én természetesen a megoldjuk Kincsemet az utóbbi 2 évre értettem, nem a végszóra (szerintem a fórumindító is).
13. 124637ff9b (válaszként erre: 6. - Smirnoff)
2018. máj. 25. 13:15
Én természetesen a megoldjuk Kincsemet az utóbbi 2 évre értettem, nem a végszóra (szerintem a fórumindító is).
12. 124637ff9b (válaszként erre: 4. - Petitange)
2018. máj. 25. 13:14

Kicsit úgy érzem, mintha még mindig mentegetnéd.

Tényleg kérnek a lakástulajdonosok munkahelyi igazolást meg banki igazolást?

Ha úgy érezted, ahogy írtad, menned kell tovább a saját utadon, de nélküle.

11. Petitange (válaszként erre: 9. - Babyapocakban)
2018. máj. 25. 12:25

Igen, ebben igazad van! Tényleg nem így kellett volna tálalnom a dolgokat. Eléggé undorítóan viselkedtem :-(

Az a típus vagyok sajnos aki nem beszél akkor sem ha kellene, nagyon nehezen mondom ki az érzéseimet...erre neheztelt is a párom. Főleg vele voltam ilyen, mert olyan dolgok nyomasztottak, amelyekre úgy éreztem kevés ráhatása van, így nem akartam piszkálgatni, mondván, úgyse tudja megoldani.

2018. máj. 25. 12:17
Én a helyedben szorgalmaznék egy személyes megbeszélést és ott megbeszélhetnétek az érzéseiteket együtt. Azután még simán mehettek két irányba is, de az is lehet, hogy látni fogod rajta azokat a megnyilvánulásokat, amiket elvártál volna, de nem láthattál, mert nem voltatok egy helyen a veszekedésnél.
9. babyapocakban (válaszként erre: 8. - Petitange)
2018. máj. 25. 12:15

Ez a része nagyon nagy hiba volt a részedről, ilyet sosem szabad így intézni. Én megértem, hogy felgyűlt, de így őt is megértem, hogy ezután nem ment át hozzád.

Ha mindezt személyesen mondod el neki, akkor lehetőséget adtál volna neki a megfelelő reakcióra és te is lehet, hogy előbb megfékezted volna, ami ki akar törni, ha látod az arcán, mit érez.

Én nem azt mondom, hogy nem jogos amit írtál neki, de ha csak a monitort látja az ember közben, akkor hajlamos tényleg mindent, de mindent -meggondolatlanul- odavágni.

8. Petitange (válaszként erre: 7. - Babyapocakban)
2018. máj. 25. 12:10
Sajnos igen, elektronikus úton :-( Reggel fölébrendtem, bal lábbal...menstruációs előtti idegrohamokkal. Épp rámírt megkérdezni hogy vagyok én meg mindent rázúdítottam ..., kijött belőlem minden gondolat.
2018. máj. 25. 11:57
Jól értem, hogy ez nem személyesen történt, hanem elektronikusan?
6. Smirnoff (válaszként erre: 5. - Petitange)
2018. máj. 25. 11:46
Ha minden sznak elmondoana engem valaki, a helyzetem meg ilyen rossz, én sem mondanám, hogy így még úgy megoldjuk. A saját helyzetét sem tudta eddig megoldani, maradt a realitás talaján. Ha üres ígéreteket puffogtatna az jobb lenne?
2018. máj. 25. 11:27
Igen, én is ilyesmit vártam volna..hogy Szívem, ne izgulj, megoldjunk! Ááááh de nem...annyit mondott hogy sajnálja, hogy nem tudott boldoggá tenni és csá.
4. Petitange (válaszként erre: 2. - 124637ff9b)
2018. máj. 25. 11:26

Köszönöm az őszinte válaszod...igen ketten könnyebb lenne kinyögni az albérlet árát, de mivel neki hivatalosan tartozása van, senki sem adna ki neki albérletet, munkaszerződése sincs - vagyis minden rám hárul...Úgy meg lehetett volna oldani, hogy ha mindent én intézek.

Felmondtam a saját lakásomat, mert már 3 éve egy eldugott kis városban élek, ahol semmi élet és mozdulnék innek. Szomorú hogy nem tesz meg semmit hogy a következő lakásom a mi lakásunk legyen - teljesen egyes számban beszélt a "lakáskeresésemről" - úgy éreztem van egy kapcsolatom de mindent egyedül kell megoldanom és nem haladunk együtt sehová...

3. PöttyösPanka (válaszként erre: 1. - Petitange)
2018. máj. 25. 11:23
Jól tetted, hogy véget vetettél ennek a "kapcsolatnak", mert ez sehova sem vezetett volna. Ne bánd, hogy kiadtad az útját. Persze, hogy megérdemelsz egy rendes férfit, és most már nincs akadálya, hogy meg is találd. Hajrá!
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook