Mennyire tartjátok valószínűnek, hogy még sokan egyáltalán nem estek át itthon a koronavíruson? (beszélgetés)
Szerintem mindenki unja. Nem a témát, a covidot. Beszélni meg kell róla, a jelen legsúlyosabb problémája, a II. vh óta a legnagyobb humánkatasztrófa.
Mrns oltésoknak meg nincs hosszú távó mellékhatása, mert mrns 2 hét alatt lebomlik, csak a védettség marad, hasonló módon, mintha az eredeti vírussal találkozott volna a szervezet.
Amúgy az eredeti kérdésre visszatérve: szerintem nincs ilyen szám, és mivel újra lehet egy idő után fertőződni, mert csökken a védettség, illetve jön egy új mutáns, nincs is jelentősége. Plusz, ha valaki oltott, nem tudhatod, hogy azért van IGG-je, mert oltott, vagy mert a fertőzésen is átesett....
Fax ki van vele. Haza szeretnék menni, és végre utazni.
Nem tagadom a vírust, de a bezártság alatt végignéztem egy előadás sorozatot a pestisrol, és ami azokban az időkben tarolt. Szerintem ez nem a világ vége, ami most van.
Akik az elvileg folyamatosan tesztelt NHS, alias e.u. dolgozók, általában csak bejelentkeznek, hogy megcsinálták. It-s től a noverig. meg a kiadott tesztek száma sem stimmel.
És messze nem vagyunk magyarokkent rosszak a korrupcióban meg lopásban, vagy statisztikai csalásban.
Keress rá a weben!
Most tényleg. Mit vársz a fórumtól? Olyan adattal kapcsolatban tettél fer kérdést, amit sehol nem mérnek. Nem is tudják mérni, hiszen akiről nincs adat az nem kerül be a statisztikába.
És igen, meg lehet unni a coviddal kapcsolatos kérdéseket, mert naponta nyílnak ilyen fórumok ahelyett, hogy elolvasnák a korábbi fórumokat.
Szerinted azt ki méri, hogy ki nem?
Aki semmilyen formában nem találkozott vele, nem esett semmilyen kezelés, eljárás alá az nincs sehol "megszámolva".
A regisztrált esetek számát tudod összehasonlítani a lakossággal. Ennyi.
De korosztályi adatot már ne keress!
További ajánlott fórumok:
- Beoltatod magad koronavírus ellen?
- Készülsz valami előzetes óvintézkedéssel a koronavírus miatt?
- Mivel tartjátok fenn a párotok iránt az érdeklődéseteket éveken át?
- Mennyire tartjátok normálisnak, hogy 3 hónapos csecsemő kezét fogdossák és puszilgatják "idegenek"?
- Nem tartjátok túlzásnak a pedagógusok szabadnapjainak számát?
- Pajzsmirigy rák: mennyi a valószínűsége, hogy kiújulhat? :(