Mennyire segít otthon a háztartásban a párod? Takarítás, gyermek nevelés stb? (beszélgetés)
nekem segít a fürdetésben, meg foglalkozik vele, de pl a pelenkázást már nem vállalja, meg semmi ilyet.
ritkán megeteti. A házi munka az enyém, mindenestül:))
Nagytakariiiiiiit hetente!
ez a pasi egy istenaldasa :)
Párom előttem még senkivel sem élt, így adott, h ő ilyen kis házias.)
de eddig minden pasim ilyen volt...a jelenlegi párom imád sütni is...csak néha nagyon rendmániás.)amit elkaptam tőle
Gyerek nalunk sincs, az unokahugahoz eleg benan nyul, ugyhogy nem tudom, mire szamitsak majd :D De a joszandek az meglesz tuti.
Egyebkent nagyon szorgalmas, a hazat szinte egyedul fejezte be, aramot huzott, csempezett, vakolt, festett, szoval mindent :) Most meg ott a kert a szabadidos tevekenysegekre :)
A hazimunkat is megcsinalta persze, amig egyedul lakott, de mostanara mar tobbnyire en. Oka: az en "fajdalomkuszobom" magasabb :DDD Elegge elternek ugyanis a fogalmaink a "koszos" ill. "rendetlen" jelenteserol :)
Hát azért jön néha a mama, és ő mondja sokszor azt, hogy anya, meg a szomszédok, meg én is mondom neki, hogy "hozd ide anyának".
Szóval hallhatja ő azt is.
Most már kimondja, mióta a rádióban van az a reklám, hogy " ANYA APA ANYA APA ANYA APA". :)
A páromat is eléggé kiszolgálja az anyja :)
Hamarosan összeköltözünk,szóval kíváncsi leszek,mi lesz.Persze azért ha kérek valamit,segít mindig,de magától nagyon ritka,ha csinál valamit a háztartásban...
Előfordul, de a feladatok oroszlánrésze az enyém.
Főzni szeret, azt gyakran megteszi. A rendrakás azonban már nem az erőssége. A gyerekek már nagyok, de amikor kicsik voltak, nagyon sokat foglalkozott velük ő is. Ebben maximálisan partner volt.
Én párom is sokat segít,de inkább szeret a kertben tevékenykedni,mint bent!:):)
Fiunkkal is sokat van,ha épp nem dolgozik....
Azért mondják hamarabb általában a babák hogy APA, mert az könnyebb kimondani. Ez benne van a legtöbb babás könyvben.
Azért ezt ne áruljuk el a férfiaknak, hadd örüljenek! :DD
Nincs még gyerekünk, de már dolgozunk az ügyön :)
A takarításban, főzésben nem segít, de nem is hagynám neki :) Szeretem, ha a dolgok úgy vannak megcsinálva, ahogy én csinálom :) Meg amúgy is nálunk elég sok férfi munka van (állatokat tartunk, + elég nagy telkünk van), így nem akarnám még a főzés-mosás stb-vel is fárasztani, így is eléggé ki van purcanva estére. Jó módszerem van a rend és tisztaság megtartására, így igazán észre sem veszem, hogy sok házimunka lenne.
:)
Mi is általában megosztjuk a dolgokat, gyerek még nincs...de párom ott is tuti kivenné a maga részét...neki van két húga, a pellenkázás terén van tapasztalat.)
nekem semmi tapasztalatom..
Nem mondhatja, hogy anya, ha állandóan azt hallja, hogy Apa.
Gondolom magyarázol neki, hogy apa így, apa úgy....
Az én párom nagyon precíz, már néha engem zavar...néha úgy érzem, jobb lenne ha ő nem csinálna semmit...mert ő akar mindent csinálni...
A nagy takarítást együtt csináljuk...
További ajánlott fórumok:
- Mennyire segítenek be a nyugdíjas (vagy nem nyugdíjas), de még aktív szüleitek a gyermeke(i)tek mellett elvégzendő háztartási munkákba?
- Anyósom, apósom beleszól a gyermekeim nevelésébe, 20 éves vagyok, szerintetek éretlen vagyok még a gyereknevelésre?
- Tartósbeteg gyermek nevelésének nehézségei
- Igaz, hogy csak közös háztartásban élők gyermekei kapnak árvaságit?
- 3 éves izgő, mozgó gyermek mellett, hogyan oldjátok vagy oldottatok meg a takarítást?
- Az élettársam kaphat a közös háztartásban nevelt gyermekem után beiskolázási támogatást?