Mennyire hiszel az orvosokban? (beszélgetés)
Az igazságot megvalva igen is meg nem
Szerintem már maguk az orvosok se hisznek magukban. Nekem bevallotta egy immunológus, hogy ők mitse tudnak még az emberről, és ha a laborleletekben nincs eltérés, akkor semmit nem tudnak tenni. Mert ők nem a beteget gyógyítják hanem a leleteket. Aztán meg itt ez a cikk is most találtam
[link]
Elkeserítő.
most per pillanat semennyire :(
50%-ban,és 50%-ban saját testem,szervezetem öngyógyító képességeiben.
De a legjobb a megelőzés:)
Elég szégyen is az orvosra nézve!Neki jobban kellett volna tudnia!
Akkor a saját esetedből kiindulva okosabb lenne, ha midenki saját magát diagnosztizálná. Nem kellene százmilliókat költeni bérekre, oktatásra, rendelőkre, műszerekre.
Te tudtál már valamihez is jót szólni esetleg? :))
Engem sok más ismerettel rendelkező orvosok segítettek, mert az SZTK- ban azt mondták ez gyógyíthatatlan, ezzel együtt kell élni.)Sőt én találtam meg mi a bajom.) Hát én ilyen orvosakban nem hiszek!
is..is...van jó orvos (annak híre is van),és van pénzéhes kuruzsló (annak is van híre)!!
Az okos beteg érdeklődik és nem fejetlenül rohan az SZTK-ba.
"Csak két dolog végtelen: a Világegyetem és az emberi butaság, bár az elsőben nem vagyok egészen biztos.” A.E. :)
Van mindenféle. De az ostobaságnak csak mértéke van, határa nincs.
Az ébredó Kongó és Sierra Leone. Jó 5let, oda kellene mennie azoknak, akiknek ebben hisznek.
vagy forditva, mert olyan is van, kinek hogy
Azért jó, hogy sok ilyen fórum van, mert itt ki tudják egymást oktatni a sületlenségekről az emberek. Aztán nagyon hisznek, meg tantráznak, meg ezoterikáznak, aztán csúsznak-másznak az orvsokhoz :-)))
Van olyan ország ahol az orvos az egyetemen természetgyógyászatot is tanul.Az nem kuruzsló.
És gondolom, amikor már drága pénzért jól elszúrtak mindent, akkor kullogsz az SZTK-ba, hogy hozzanak rendbe. De azonnal!
es az sem baj, ha valaki a kuruzslokban hisz, a gyogyulas ugyis az emberen mulik
Ha egy "orvos" az orvostudományon kívül más "módszereket" is használ, azt kuruzslónak hívják.
Nagyon kevés orvosban bízok meg. Aki a gyógyszereken kívül más szereket nem ismer abban semennyire.
Ha más módszereket is ismer el tudom fogadni.
Számomra egy orvos - természetgyógyász megbízhatóbb.De előbb megnézem miket mondanak róla... :))
Azért már találkoztam nagyon jóval is!
Miért, ők sem léteznek? Már a Mikulás is egy sokk volt, most meg az orvosok......... hmmmm, nem tudom, hogy fogom feldolgozni :))
Hát én most nagyon..h holnap megcsinálja jól a fogamat :)
ha beteg vagyok, magamon kivül kiben higgyek ha nem az orvosban, a szomszédban?? már csak saját magam miatt is hiszek abban az orvosban akit én választottam.
Hát egy két kivételtől eltekintve nem nagyon. Jobban hiszek és bízok az alternatív módszerekben.
"Tisztelet" a Kivételnek..:( :)
Én teljes mértékben megbízom Bennük, nekem ők szentek, a szavuk szentírás és a jelenlétük is nagyon megnyugtató. Mindig úgy képzeltem el a biztonságot, hogy Kórház közelében élni!
:D
Hiszek, márcsak azért is, mert én is orvosnak készülök. Más kérdés, hogy már velem kapcsolatban is követtek el hibát és csalódtam. De minden ember hibázhat, hibázik is, csak az orvosokon nagyobb a felelősség.
szomorú dolog ez, sajnos. A lányt pedig személyesen is ismerem..
További ajánlott fórumok: