Mennyire hasznos a hulahopp? (tudásbázis)
Megszokta, de azért kétkedve figyeli mindig 😆
Néha morog egyet 😁
Hát ha rendszeresen csinálnám...akkor biztosan tudnék beszámolni, de nem csinálom sajna, csak mikor eszembe jut.
Azt tervezem, hogy vasárnaptól rászánom a napi fél órát.
Előtte lemérem magam.
Na? Azóta megszokta már a kutyus a karikát?
És? Hány centit karcsúsodtál azóta?😃
Én most kezdtem a héten,igaz még nem telt le a 6 hét a műtét óta,de muszáj volt elkezdenem!
Szia!
A karikázást nem lehet elfelejteni,olyan,mint a biciklizés vagy a vezetés!😃 Fog az menni!
Sziasztok csatlakoznék a fórumhoz. Ma érkezett meg a hulahopp karikám, szép lila, beül golyókkal. Azt kell mondjam nem megy már úgy karikázás, mint fénykoromban, de nem reménytelen a helyzet. :-)
Egy méter átmérőjű. Először elég ijesztőnek tűnt, de meglepően könnyen hajtható.
nem olyan régen derült ki, hogy IR-m van ami már elég sok galibát okozott. Többek között azt is, hogy szépen kikerekedtem, ráadásul a hasam jó nagy lett. Szeretném ezzel az eszközzel javítani a kinézetem.
Igen, azt ki kell heverni 😢
Sajnálom.
Nálunk a kutya utálja a karikát 😂
Szegénykém kétszer is túl közel jött, és arcon csapta.
Aztán mikor megálltam, hogy megbarátkozzon vele, akkor meg szinte kérlelt hogy hagyjam abba😆
De ha nemnem ia ugatja, akkor ott őriz végig, nehogy valami bajom legyen 😁 Úgy imádom 💗
Sajnalom a kutyad elvesztését, tudom mennyire faj a halaluk, tenyleg csaladtagok :'(.
A tegnapi nap lezarasakepp párom felcipelt egy hatalmas létrát nyunyokam legnagyobb dobbenetere, azt először méteres korben kikerulte, majd fokozatosan elkezdte szimatolni.
Cuki lehetett a nyuszid, ahogy az ágy alól kandikált ki ☺.
Most nincsenek állataim, majd ha kiheverem a kutyám elvesztését, és készen állok új csaladtagot befogadni, vigyázni fogok rá! ☺
Jó karikázast!
Évekkel ezelőtt en is karikaztam, sot anyamat is beizzitottam, aztán valahogy elfelejtodott.
En nem fogyási célból kezdtem, hanem tartásjavitas miatt, ezt ugye nem lehet görben csinálni, a számítógép elott csoffadas utan pedig kész feludules esténként. Tegnap ujra eloszedtem a szekreny mögül, aminek puszta latvanyatol retteges fogta el a nyuszimat.
Szegenykem kaparva menekült az agy ala es onnan lesett ki, tiszta-e a terep. Egy biztos, nem szabad leejtenem, mert agyoncsapja ezt a kis pupakot. Szoval kisallatokra figyelni :)
Nem is volt drága, többre saccoltam.
További jó karikázast!
Nagyon szuper :)
Izomlázas körbe a hasam, derekam :)
5500.-
Na? És mlyen az új karika?
Mennyibe került?
Szép napot!
Beszereztem egy kicsit nagyobb, és nehezebb karikát.
Dechatlonba vettem, este fogom kipróbálni :)
1.4 kg, és 90 cm.
😆😆😆
Karikázás után, bár közbe elég vicces lenne 😂
Most kezdtem el újra. Kb egy hete.
Centit nem mértem, de érzem, hogy kisebb lett a hasam, és erősebb a hasizmom.
Naponta, kétnaponta fél órát csinálom, de lehet, hogy emelni kellene az időt.
Egyébként szerintem a formálódás nagyban függ a hulahopp karika súlyától.
Mert ha nehéz, akkor pörgetésnél a hasizom eröteljesebben feszül, ezáltal olyan, mintha felüléseket csinálnánk.
No persze a körkörös mozdulat, és az egyensúlyozás is jótékony hatású 😊
Szia!
Nékem fakarika volt gyerekkoromban,ahhoz voltam szokva...de mára megszoktam a müanyagot.😃
Mióta karikázol és mennyi ment le?
Gondolom nem karikázás közben guggolsz...😂
Nem tudom, de nekem a fa hula olyan életidegen😂
Nekem 80 cm-es műanyag van, rizzsel töltve, de most vadászom a 90 centiset, úgy szint műanyagot, amit szintén rizzsel töltenék meg.
Neten láttam, hogy a Régióba van, de.nem volt.
Ma a Dechatlonba akarom megnézni.
Nincs kedvem több ezret kiadni érte 😕
Amúgy én naponta fél órát csinálom.
5 perces váltásokkal jobbra és balra, majd az utolsó 5 percet lábujjhegyen.
Majd guggolásokat csinálok kis terpeszbe, lábemeléssel, szumó terpeszbe.
Jó kis izomlázat csinál ez a kis egyszerű gyakorlat 😊
Sziasztok!
Nekem sóval van töltve a karikám, de télen vettem egy masszázskarikát, ami kb. 1 kg. Szemműtétem volt,letelik a 6 hét és elkezdek karikázni, mert a 2 nűtét között feljött pár kiló... 😢
A legjobb a "békebeli" fakarika volt gyerekkoromban... jó nehéz volt. de nem tudom hova lett?
Köszi! :)
Az enyém nehezített műanyag.
Én tartom, olyan mellmagasságba, és az első után az istennek.nem tudtam elképzelni,hogy az alkarom miért izomlázas,mikor arra nem is tornáztam 😂
Én rizzsel töltöttem meg, bár.már jó pár éves a karikám,most vettem elő ismét.
Tervezek egy nagyobbat venni, már láttam műanyag 90 centiset.
Egyébként ha karba teszed a kezed a mellednél,akkor pihen a karod, de a hulahoppot sem zavarja.
Szia!
Én a tarkómon,fejem tetején és a mellkasomon kulcsolom össze a karjaimat,vagy a pólóm nyakkivágásaba "kapaszkodom" időnként.:)
Sziasztok! Ha van itt még valaki, aki hulahoppozik, legyen szíves írja már meg, hogy a kezét hol,- és hogyan tartja közben! :)
Én hosszasan el tudom magamon tekergetni, a baj azzal van, hogy a karjaim fáradnak el. :)